- 13 Ağustos 2022
- 6.215
- 25.503
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok sağol Bonusum Allah razı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok sağol Bonusum Allah razı olsun.
Bi yanımda olan bi olmayan pişman zatenAy sesli güldüm Bonusta olmasa kim yapacak bu esprileri
Ama Bonuş espri tarzın bana çok uyuyor. yanında olsam hep gülerdim.
Sağol Allah razı olsun canım.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Maşallah darısı cimcimelerin başına onlar da öğrenir inşSağol kuzum
Benim oğlum öğrendi erkenden kendi kendine dalardı ben iş yaparken peşimde dolandırdı bi bakardım uyurdu bu kız da hiçbir belirti yok
Bende de Instagram yok şifreyi unuttum bi daha giriş yapmadım.
Annem telefon kullanmıyor abim çok az
bi ablamda hiç telle işi yok. Bizim aile biraz bu zamanın gerisinden geliyo, şaka tabi.
Ben YouTube izliyorum en çok gündüz ders çalışacaksan akşam yada gece biraz al eline teli gece çalışacaksan gündüz bebişi saklarken yada kahve,çay molası yaparken al naçizane tavsiyem.
Çünkü tel çok oyalıyor insanı
çökelek olmuş böreklere kullanırsın bende kesilince öyle yapıyorum.Dun aksam almıştım 1 , 2 saat bekledi kaynatamayinca dolaba koymuştum o arada bozuldu galiba
Yaa ben direk bi beze koyup süzdürdüm maya koymadm içine yanlış mı yaptım?
geçmiş olsun Allah şifalar versin çocuklarınada annenede adanada benimde arkadaşım var hatta 1 mayıs tatilinde bize geliceklerdi. hazirana kaldı öyle ayarlamışlar kendilerini bizde onlara gitmiştik 2018 kasımda ozaman istanbuldan yağmurla çıktık oraya indik baya sıcaktıS.a hanımlar, hayırlı cumalar dilerim. bayağıdır yazmamıştım nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
Sayfa çok olduğu için okuyamadım geçmişi
Beni soracak olursanız iyiyim bebem hastaydı iki gündür onunla uğraşıyorum,ateşlendi vs.hep hastalar zaten benim çocuklar,çok şansızım bu konuda hamd olsun yinede.
Annemde bayağ rahatsız oraya gidip geliyorum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum.Rabbim tüm hastalara şifalar versin.
Havalar çok kötü dün o kadar sıcaktı ki kızlar abartmıyorum yaprak kımıldamıyordu temmuz gibiydi sinek çoktu huzursuz geçirdik geceyi hastalıkta var hemen klimada açamadım.Her yeri açtım fakat serinleyemedik.
Hava basık,bulanık çöl tozları geliyormuş.
Nisanda böyleysek biz bu yıl kavrulacağız demektir kızlar herkes endişeli
37 derece nemle beraber siz düşünün.