Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımEmzirirken aslında çok enerji harcanıyormuş dikkat edilebilse kilo verilir. Emzirmediğim için bilmiyorum tabi. Maşallah maşallah daim olsun inşallah
Muz yulaf koyduruyolar pudik gibi oluyorAy demedi hiç bir şey çok gıcık oldum 1 sb süt 2 yemek kaşığı chia yazdı bende içine karıştırıp hemen içiyordum
Onlar hiç yok sabah bonus attı da aydınlandım.Muz yulaf koyduruyolar pudik gibi oluyor
Ben hatırlıyorum lezzetli oluyordu akşamda yapıp kahvaltı yaptırıyolardı varsa listen yap lezzetli oluyorOnlar hiç yok sabah bonus attı da aydınlandım.
Sadece süt ve Chia var. Bu hafta geçsin de yaparım inşallahBen hatırlıyorum lezzetli oluyordu akşamda yapıp kahvaltı yaptırıyolardı varsa listen yap lezzetli oluyor
Gelişmiş bir şehir örneği
Efseeer laf söyletmem kuru AnkaramaUlaşım yok ama gondolları var
Bir gün ankara deniz olaçak ama 1 milyon yıl sonra bu rakımda deniz gelmesine hayal edin durun miilet marsı parselliyorEfseeer laf söyletmem kuru Ankarama
BeklerimBir gün ankara deniz olaçak ama 1 milyon yıl sonra bu rakımda deniz gelmesine hayal edin durun miilet marsı parselliyor
Beklerim