Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çünkü geçen hafta kilo almışım sıktı bu hafta 🤭 85.4 düm geçen hafta. 65 olmak istiyorum yolum uzun 😂

Verirsin inşallah sende emzirme bitince. Ağır spor ve diyeti önermiyorlar emzirirken
Aaah ah ne olduysa emzirmeyi bırakınca oldu bende emzirirken kilo almadım hatta verdim
Geçtiğimiz Kasım ayında 84.9 u gördüm
Şuan 76 yi gördüm elhamdülillah 🤸🏻‍♀️😍😍😍

Çünkü geçen hafta kilo almışım sıktı bu hafta 🤭 85.4 düm geçen hafta. 65 olmak istiyorum yolum uzun 😂

Verirsin inşallah sende emzirme bitince. Ağır spor ve diyeti önermiyorlar emzirirken

Hadi gönlünce olsun herşey istediğin kiloya gelirsin inşallah 🤲
Evet bende o zaman düşünüyorum, sütüm olsun da yeter ki

Maşallah🧿 tam ana oğul başbaşa kahvaltı yapacak yaşta 🥰

Çok ağırmış liste🥴 kolaylıklar dilerim
Ben şuan süt veriyorum, yoksa bende istiyorum diyeti, fazla kilolarım var
Kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun
Sen 40 lısın daha diyet düşünme ilk de değil 2 tane yavrun var diyetle kendini huzursuz etme.

Abartısını yemezsen zaten emzirmek kalori yaktıracak. Mutlu olman uyuyabilmen süt için önemli

Sen 40 lısın daha diyet düşünme ilk de değil 2 tane yavrun var diyetle kendini huzursuz etme.

Abartısını yemezsen zaten emzirmek kalori yaktıracak. Mutlu olman uyuyabilmen süt için önemli

Yok yok şimdi düşünmüyorum zaten
Zaten çok sık emen bir bebeğim var, çabuk acıkıyorum birşeyler yeme isteği geliyor, anne sütü arttırıcı formülleriniz var ise alırım 🥰

Aaah ah ne olduysa emzirmeyi bırakınca oldu bende emzirirken kilo almadım hatta verdim
Geçtiğimiz Kasım ayında 84.9 u gördüm
Şuan 76 yi gördüm elhamdülillah 🤸🏻‍♀️😍😍😍
Emzirirken aslında çok enerji harcanıyormuş dikkat edilebilse kilo verilir. Emzirmediğim için bilmiyorum tabi. Maşallah maşallah daim olsun inşallah

Zaten çok sık emen bir bebeğim var, çabuk acıkıyorum birşeyler yeme isteği geliyor, anne sütü arttırıcı formülleriniz var ise alırım 🥰

Uyumak dinlenmek sıvıyı zaten dememe gerek yok.
KEndini de bebek çocuk gibi düşün öğün atlama bebek kucağındayken bile olsa ye.
İNşalllah güzel emer bol sütü olur.
Kimsenin yanında emzirme emen çocuğa çok nazar değer tersine dönüyor çocuklar

İncir uyutmasi içine kuru dut da eklersen hem tatlı isteğini azaltır hemde süt arttırıcı özelliği var
Bol yeşil salata da süt yapar
Ve su içmek en önemlisi

Kimsenin yanında emzirme emen çocuğa çok nazar değer tersine dönüyor çocuklar
Buna katılıyorum. Hastanede yeni doğduğunda o kadar güzel emiyordu ki kızım ebeler dedi kesin emer sütün gelir böyle. Kv amaaaa nasıl emiyor amaaaa şöyle böyle dedi. Eve geldik çocuk ağzına almadı resmen emmeyi unutmuş gibi yaladı resmen 🤭

Buna katılıyorum. Hastanede yeni doğduğunda o kadar güzel emiyordu ki kızım ebeler dedi kesin emer sütün gelir böyle. Kv amaaaa nasıl emiyor amaaaa şöyle böyle dedi. Eve geldik çocuk ağzına almadı resmen emmeyi unutmuş gibi yaladı resmen 🤭
Korede yeni doğan bakım evleri var anneyi lohusa depresyonnundan uzak tutmak bebeğiyle yeni doğan eğitimi desteklemek anneyi biliçlendirmek için otel gibi hemşiresi bakıcısı doktoru olan bir yer şu insanlar için Türkiyeye bu sistemin gelmesi istiyorum ve 40 gün ordan çıkmasınlar 🥸

Korede yeni doğan bakım evleri var anneyi lohusa depresyonnundan uzak tutmak bebeğiyle yeni doğan eğitimi desteklemek anneyi biliçlendirmek için otel gibi hemşiresi bakıcısı doktoru olan bir yer şu insanlar için Türkiyeye bu sistemin gelmesi istiyorum ve 40 gün ordan çıkmasınlar 🥸
Ey gidi Malatyalı isteklere bak hele

X