Ayşen ne güzel marifetlisin öyle dikişte biliyosun demekÇamaşırları kaldırdım
Kahvaltıdan sonra namaz kılıp çıktım biraz yürüyüş yaptım
Eve gelince direk yemek telaşı. Çorbayı yemeği hallettim pilav kaldı pilav yapacagim.
Derken bu saat oldu başka bisey yapamadım elde bi dikiş işim var onu halledicem şimdi.
Mutfağı da toplamadım akşam 1 saat mutfakta rehin kalacağım
beni teyzene götürKöyde teyzem var kepek ekmek almış sobaya yağ kaşar sürüp sürüp yiyorduhah çok iyi yapıyon kepek ya bişey olmaz dedim
dur resim atiyim isimlerini bilmiyorumNe çiçeği getirmiş
Yıldız çiçeği
Bakamıyorum ben çok korkuyorum iki üç kez çiçek öldürdüm koca kauçuk çürüdü gitti
Dua et ot dememiş benimki bu otlar ne zaman sulanır diye sorarEşime soruyorum bunların isimleri ne diye. Çiçek diyor
Yanlış toprak muhtemelenYanlış toprak da çok sudan çürür
Yanlış toprak muhtemelen
Tam zamanı canım şimdi baharda her türlü bakım saksı değişimi çok iyiBonus benimde deve tabanı vardı fotosunu atmıştım hatırlar mısın bilmiyorum saksısı küçük demiştin sanırım zamanı ne zaman değiştirmenin
Toprak alıyım dedi zaten o da. Diğerlerini bahçeden almıştık iyi değil sanırım.Şu an dikecek uygun toprak yoksa kendi toprağında kalsın daha iyi
Bahçe toprağı çok sıkı bunlar zor yaşar ondaToprak alıyım dedi zaten o da. Diğerlerini bahçeden almıştık iyi değil sanırım.
Markette satılan çiçek toprağıyla mı değiştiriyim içine bi şey koymam lazım mıTam zamanı canım şimdi baharda her türlü bakım saksı değişimi çok iyi
Bende hiç bakamadım çiçekBakamıyorum ben çok korkuyorum iki üç kez çiçek öldürdüm koca kauçuk çürüdü gitti