- 1 Aralık 2021
- 12.038
- 40.409
- 34
Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydin kizlar bnmde bugün kontrolüm var bnde dua beklerim sizlerden şimdiden Allah razi olsun edenden de etmeyenden de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydin kizlar bnmde bugün kontrolüm var bnde dua beklerim sizlerden şimdiden Allah razi olsun edenden de etmeyenden de
Bu gün öğleden sonra cezası bitiyormuş@MssPARE gelmemişsin guş
Sağlıklı sıhhatli afiyetli haberlerle gelinGünaydin kizlar bnmde bugün kontrolüm var bnde dua beklerim sizlerden şimdiden Allah razi olsun edenden de etmeyenden de
YakınlaşmışızMemleketteyim
geçmiş olsun diş ağrısını çeken bilir zorNaparsınız?
9/5 tansiyonla serilmiş durumdayım ayaklarımı kaldırdım yukarı yice nalete bağladım ha
Dişim çok ağrıyor sinirim bozuk bu doktorun ben acıyor dediğimde ağrıması mümkün değil dediği diş.
Ulan hani mümkün değildi
Allah şifa versin canımKızlar arkadaşım yarın beyin ameliyatı olacak. Dualarınızda yer verirseniz sevinirim
Geçen burada pazardan aldım bende çiriş daha önce yememiştim Malatya li arkadaş satıyordu kendi toplamış aldım börek yaptım güzel olmuş tuHayırlı akşamlar
Sabah evi toparladm
Çamaşır astım
Pikniğe gittik annemlerle gittiğimiz yerde çiriş otu ve kenger vardı topladık ikisinide cook severimm onlari temizleyip buzluğa atacam
ama önce akşam namazını kılayım
güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydin kizlar bnmde bugün kontrolüm var bnde dua beklerim sizlerden şimdiden Allah razi olsun edenden de etmeyenden
İyi ki varsınız sıcacık insanlarsınız ya cok teşekkür ederim burada moral buluyorum resmenHayırlı haberlerle gel inşallah
çok çok tşk ederim inşAllah canımSağlıklı sıhhatli afiyetli haberlerle gelin
cok teşekkür ederim güzel kalpli kizlargüzel haberlerle gelirsin inşallah
Naparsınız?
9/5 tansiyonla serilmiş durumdayım ayaklarımı kaldırdım yukarı yice nalete bağladım ha
Dişim çok ağrıyor sinirim bozuk bu doktorun ben acıyor dediğimde ağrıması mümkün değil dediği diş.
Ulan hani mümkün değildi
Arabayı kendi kullanmak istiyor sanırım
Kızlar arkadaşım yarın beyin ameliyatı olacak. Dualarınızda yer verirseniz sevinirim
İyi haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydin kizlar bnmde bugün kontrolüm var bnde dua beklerim sizlerden şimdiden Allah razi olsun edenden de etmeyenden de
Tam bülbül zamanı bülbül sesleriyle uyandımYakınlaşmışız
mevsim olarak çok güzel
g zamanın da güzel geçsin inşallah
sizin bebiş ne kadarlıkAbileri okula gönderdim
Kahvaltımı yaptım
Miniğimle başbaşayız, şimdi emziriyorum uyusun bende işlerimi yapayım
Robot süpürüyor şuan
Bebiş uyuyana kadar bitirir
teşekkür ederim aminnnİyi haberlerini bekliyoruz inşallah