- 8 Aralık 2011
- 43.997
- 153.440
Bu nasıl bir dalkınlıkla yazılmış yazı Tükçe mealiZor insanım yeşeşik bir füzeni olması bir büyük nimetmiş
Zor insanın yerleşik bir düzeninin olması ne büyük bir nimetmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir dalkınlıkla yazılmış yazı Tükçe mealiZor insanım yeşeşik bir füzeni olması bir büyük nimetmiş
Ah canım ya. Neden düşmüyor acaba choco enfeksiyon falan mı var kiCanım ben iyiyim de çocuğun ateşi 38.5 dan düşdüşmüyo canim
Oh gezirsinMutfak toplu anneme geldim şimdi
Hava çok iyi ya ahsende öğlen geç uyudu çok uyudu dedim gidelimOh gezirsin
Kusura bakma canım yanlış hatırlamışım .Canım ben iyiyim de çocuğun ateşi 38.5 dan düşmüyor
Haklısın canım. Geçer inşAllah bonusumİstanbul içinde aylar sürüyor randevu bulmak onu deme lüksüm yok ki ağrısı da geçmiyor
Ne çok ortak noktamız var
Bizimde iki ev var ama aynı şehirde haftasonu bahçeye haftaiçi diğer eve gel git o evin işi bahçenin işi gelen giden
Yoruldum dostlarım yoruldum artık şu vefasiz yıllara darıldım artık ⚘
Allah kolaylık versin zor gerçektenZor insanım yeşeşik bir füzeni olması bir büyük nimetmiş
Oruçlu iken kan verilir oruç bozulmaz.Oruçlu iken kan versem sorun olur mu? Eşim senin damar zor bulunuyor kan içine kaçarsa sıkıntı dedi kafam karıştı
Hİç sorun olmaz vucuda dışardan girenler orucu bozar. Aynı damarda sağdan sola geçen kan bozmazkiOruçlu iken kan versem sorun olur mu? Eşim senin damar zor bulunuyor kan içine kaçarsa sıkıntı dedi kafam karıştı
Bende öyle diyorum da benim ki işte içine kan kaçarsa geri bozulur dediOruçlu iken kan verilir oruç bozulmaz.
Aklıma kılçık soktuHİç sorun olmaz vucuda dışardan girenler orucu bozar. Aynı damarda sağdan sola geçen kan bozmazki
Çok yaratıcıAklıma kılçık soktu
Zaten içeri kan yani sorun yokBende öyle diyorum da benim ki işte içine kan kaçarsa geri bozulur dedi
Kan nasıl kaçarmış ki, ilk kez duyuyorumBende öyle diyorum da benim ki işte içine kan kaçarsa geri bozulur dedi
Getirme aklına öyle şeylerAklıma kılçık soktu