Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacı sen dağıtmadın ki mutfağı toplayasınOhooo çoktan toplu mutfak, temizlik yapıyoruz
çaktırma mübarekHacı sen dağıtmadın ki mutfağı toplayasın
Orucunu bozdun dimiçaktırma mübarek
Yoktu ki Yarın başlıyorum nasipseOrucunu bozdun dimi
Oh afiyet olsun bizde de yaş pasta var dün kızçemin doğum günüydü 6 yaş oldu şaka gibiEtimek tatlısı vereyim kayfenin yanına ne gizel kitap
Şifa olsun inşallahŞuan ihtiyacım olan şey kahve afiyet olsun supurgem işim bitsin bende dubleee yapicam
Erzurum’dan züpürge var bir saatlik farklaAnaaaa ilk ben mi yazmışım kız
Nice güzel, sağlıklı huzurlu yaşları olsunOh afiyet olsun bizde de yaş pasta var dün kızçemin doğum günüydü 6 yaş oldu şaka gibi
Diynen dediğimi geri alıyorumYoktu ki Yarın başlıyorum nasipse
Oh afiyet olsun bizde de yaş pasta var dün kızçemin doğum günüydü 6 yaş oldu şaka gibi
Şifa olsun inşallah
Erzurum’dan züpürge var bir saatlik farkla
Evet hemde çok temiz mutfağı sildim bidaha banyoyu yikadim. Çocuklar diyor anne nedenSana ne oldu loramm yoksa temiz ev resmi mi gördün dee ayaklandın
2.dogum mu 6KIz daha dün gibi doğuma hazırlık yaptığın iyi bak bakim 6 mı gerçekten ya
Bi yanlışlık yapmıyodur inş ya o ya ben2.dogum mu 6
Korkutma beni o kadar yaşlanmış olamam harbi dün gibiydiBi yanlışlık yapmıyodur inş ya o ya ben
21:45 hee çiçeğim hee 1.oldunMutfak topluuuu
1.olduğumu düşünüyorum
Iyiyim abla teşekkür ederim ❤❤ sen nasılsın ❤Lidlaylim gülümm nerdesin nasılsın altta görüyorum buradasın, yazmıyorsun iyimisin