- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah. Ramazanda inan çok zorlanıyorum nefis insanın canı sürekli bişey istiyorCanım ben yaklaşık 2 haftadır aynı kilodayim
Bi kilo da hemen hemen 3 hafta takılıyorum çok normal ama.gram.gram.gidecek inşallah hiç modunu düşürme
Bide önce ki gün annene gittiğin için etkilemiştir yoksa vermişsindir
Ben 82 81 80 leri beklerken şuan 76 yi gözlüyorum yavaş yavaş da olsa gidecek inşallah
Ben bu satıcıdan aldım memnunumKızlar bu saklama kapılarından almak istiyorum ama çok fazla marka var
Kullanıp.memnun kaldığınız varmi
Bide netten alicam alan var mı
Tövbeeee ne çabuk gelmiş ramazanın başında olmuştum haftaya yine gözüküyor baktım da şimdi takvimden. Olabilir belkide ondanRegl öncesi dönemdeysen tartıda kilo vermemiş çıkmış olabilirsin ödem tutuyor o ara vücut
Aynen nefisle mücadele ramazan ayında daha da zorİnşallah inşallah. Ramazanda inan çok zorlanıyorum nefis insanın canı sürekli bişey istiyor
Tamam canım sağol en çok bu karşıma çıkıyor zatenBen bu satıcıdan aldım memnunum
Vienev Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Vienev maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. Vienev ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın!ty.gl
Abla kolay gelsin şimdidenSelamlar
İftara bu akşam eşim yok. yarın akşamda eltime davetliyiz.
İşten eve gittiğim gibi evi silip süpürüp hafta sonuna iş bırakmak istemiyorum
15 cüz okunacak, hafta sonunu iyi değerlendirmeliyim. Yoksa hatimim yetişmeyecek. Mübarek günler çabucak geçiyor
Akşam maraton yapmak isteyen takılsın peşime