- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.398
Sağol canım yok annemdeyim halaGeldin mi evine gönül kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım yok annemdeyim halaGeldin mi evine gönül kolay gelsin
Aynısı aklıma geldi kaçırdıkLora başka bir şey dileseymişsin ne güzel denk gelmiş
Hshshsha aynı benim kız örtüye toka takıyor
CAnım senin anangiller nerde?Koltuk örtüsü neden kullanmıyorum bir kez daha idrak ettim
Oturma odası koltuk örtüleri silkeledim
Koltukları supurudm
Temiz evi temizliyimusum gibi bir his
Şimdi silip bitiriyorum
İyi mi kötü mü örtü bende neden kullanmiyormusum dedim ve kullandım meselaKoltuk örtüsü neden kullanmıyorum bir kez daha idrak ettim
Oturma odası koltuk örtüleri silkeledim
Koltukları supurudm
Temiz evi temizliyimusum gibi bir his
Şimdi silip bitiriyorum
Hamur sertlesince ıslatirsın elini yumusar.benim oğlumla esim cok sever o yuzden ögrendim.bide biz yuvarlak ve cok ince yapariz.bayagi isçilik istiyor1 kere yapıyım dedim 2 sene önce birleşmedi hamur içini açamadım koca hamurdan 3 4 tane yapabildim oda kütük gibi oldu eşim yemedi kendim yemiştim bir daha denemedim
Ahaha yok canim ama saatlerde surmez.bi isi cok uzatmayi sevmiyorum.pratikliği seviyorumOndan eminiz üstelik 5 dk da yaparsın
Ay ne ballısın kızzzYemek yapmadım çok rahatsızlandım kahvaltı çıkaracaktim eşimin teyzesi çok yemek yapmış acil bi yerlere gitmeleri gerekmiş Yemekleri getirdi aşırı mutlu oldum
Sessiz takılıyorum modum düşük. Bu hafta gram zayıflamamışımsweetgirlcandy nerdesin?
Neden veremedin acaba sweet ? Uymadın mı listeyeSessiz takılıyorum modum düşük. Bu hafta gram zayıflamamışım
verirsin modunu düşürme hemenSessiz takılıyorum modum düşük. Bu hafta gram zayıflamamışım
Dur hemen modunu düşürme vazgecme sakın. Bazen gitmiyor gibi oluyormuş sabırla devam et bakalımSessiz takılıyorum modum düşük. Bu hafta gram zayıflamamışım
Anadolu yakasındayiz canımCAnım senin anangiller nerde?