- 1 Aralık 2021
- 11.935
- 39.903
- 34
Bugün benim kızın doğum günüydü senin doğum günün de kutlu olsun şimdiden nice senelere aklımda 16 aralık kalmış 6 aralikmıydıNe vardı övsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün benim kızın doğum günüydü senin doğum günün de kutlu olsun şimdiden nice senelere aklımda 16 aralık kalmış 6 aralikmıydıNe vardı övsen
Bugün benim kızın doğum günüydü senin doğum günün de kutlu olsun şimdiden nice senelere
Hayirli bereketli ömru olsunBugün benim kızın doğum günüydü senin doğum günün de kutlu olsun şimdiden nice senelere
6 sınaydı geçtiEfser Senin d.gunun bugun mu
Değil ben 16 aralık la 6 aralığı karıştırdım yay burcu olduğu kesin bilgiEfser Senin d.gunun bugun mu
nane neye guldun yavEfser Senin d.gunun bugun mu
YaaaGecmis dogum Gunn kutlu olsun iyi ki varsin6 sınaydı geçti
6 sınaydı geçti
Değil ben 16 aralık la 6 aralığı karıştırdım yay burcu olduğu kesin bilgi
Ya ama ben diğer kızımla karıştırdım oda 5 aralık doğumlu ertesi gün efserin doğum gününu kutlamıştım geçen sene oradan öyle karıştıNane Limon Kabugu ortaligi karistirdin
Yazayım şuraçığada az övün beni
Kayvaltıdan sonra
Çamaşır serdiğim odayı süpürp çamaşırı serdim
2 makine nevresim yıkandı onuda serdim
Ütüm vardı onu yaptım
Kızın gardolap dağılmıştı onu boşaltıp düzenledim
Buzdolabımı topladım düzenledim
Mutfağı topladım
Yatak odası kızın odasını süpürdüm
salonu süpürdüm
Buzdolabında köfte çıkardım patatesi yapıp fırına attım
Mutfağı topladım süpürdü
Andireyi süpürdüm
Valizi yıkadım
banyonun yerini sildim
Kız yemek yedi tekrar mutfağı topladım bulaşık makinesi çalıştırdım
Yazayım şuraçığada az övün beni
Kayvaltıdan sonra
Çamaşır serdiğim odayı süpürp çamaşırı serdim
2 makine nevresim yıkandı onuda serdim
Ütüm vardı onu yaptım
Kızın gardolap dağılmıştı onu boşaltıp düzenledim
Buzdolabımı topladım düzenledim
Mutfağı topladım
Yatak odası kızın odasını süpürdüm
salonu süpürdüm
Buzdolabında köfte çıkardım patatesi yapıp fırına attım
Mutfağı topladım süpürdü
Andireyi süpürdüm
Valizi yıkadım
banyonun yerini sildim
Kız yemek yedi tekrar mutfağı topladım bulaşık makinesi çalıştırdım
Aynen geçiyor gibi oluyor geri geliyorHerkes aynı dertten muzdarip sanki covit sonrası arttı bu durum önce si bir grip olur geçirirdin biterdi şimdi geçmiyor
Azalttım bakalım yarın hiç vermeyim. Geri görünce istiyor yoksa istemez deYok ufak onlar için parçalar da ani gülme nefes alma da falan kaçabiliyormuş onun yanında gizli yiyin. Yumuşayan şeyler değil ya o sıkıntı
Nice mutlu seneleri olsun inşallahBugün benim kızın doğum günüydü senin doğum günün de kutlu olsun şimdiden nice senelere aklımda 16 aralık kalmış 6 aralikmıydı