- 13 Ağustos 2020
- 14.736
- 82.267
- 32
Iyi sukur. Evet ya bizimkinin de ogretmen odevi gruptan atmis cogu gelmemis. Herkesinde kulagi agriyor ben benimkilerde sadece saniyordumDaha iyi bugün okula yolladım 11 kişi gelmemiş
Sanırım salgın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi sukur. Evet ya bizimkinin de ogretmen odevi gruptan atmis cogu gelmemis. Herkesinde kulagi agriyor ben benimkilerde sadece saniyordumDaha iyi bugün okula yolladım 11 kişi gelmemiş
Sanırım salgın
Yaw bonus bilmiyorum aşırı geliyor bana öyle böyle değil. Hiperaktif mi diye de korkuyorum
Sağlık olsun sanırım böyle böyle alışacağızIyi sukur. Evet ya bizimkinin de ogretmen odevi gruptan atmis cogu gelmemis. Herkesinde kulagi agriyor ben benimkilerde sadece saniyordum
Aynen alistikSağlık olsun sanırım böyle böyle alışacağız
Sürekli de dışardayız. Dışardan gelince mutlaka bir şey oluyor ya düşüyor Bi yerini vuruyor. Geçen boğazına ceviz parçası kaçtı mesela nefesi gitti ay ömrümden ömür gitti.Masallah barekallah. Oku annesi disari cikmasa kimse gormese bile degiyor nazar malesef
Takip ettiğim bi mühendis var. Bugün demiş ki sürekli tekrarlayan hastalık sizde yaşıyor musunuz diye? Gerçekten öyle sürekli tekrar ediyorSalgını nezlesi gribi bitmedi ya bu sene
Ben o saatte evi süpüryordum ütümü kahvaltıdan sonra yaptımPlansız bir durum oldu dışardaydım biraz önce geldim.
3 te yine çıkacağım.
Ütü için saat 2 uygun olur mu?
Efser @golgefeslegeni başka kim vardı?
Aynen sağlıklı olsun da diyorum. Ara da tükeniyorum işte dilime vuruyorSağlıklı olsun da varsın hareketli olsun ne yapalım sweet tabi anneye büyüdükçe çok yıpratıcı oluyor da hangi çocuk yıpratmaz
Ben o saatte evi süpüryordum ütümü kahvaltıdan sonra yaptım
Ahahah ay kahkaha attım yaKizim diyor ki Anne ogretmenimiz oglen bozuldu eve gitti bende bozuluyorum teklemeye basladim
Aman verme onlarıSürekli de dışardayız. Dışardan gelince mutlaka bir şey oluyor ya düşüyor Bi yerini vuruyor. Geçen boğazına ceviz parçası kaçtı mesela nefesi gitti ay ömrümden ömür gitti.
Parça parça veriyordum bölüp. Çok da seviyor sıpa ceviz fındık falan. Şimdi vermiyorum zaten o da korktu cevizi görünce bi kaşlarını çatıyorAman verme onları
Herkes aynı dertten muzdarip sanki covit sonrası arttı bu durum önce si bir grip olur geçirirdin biterdi şimdi geçmiyorTakip ettiğim bi mühendis var. Bugün demiş ki sürekli tekrarlayan hastalık sizde yaşıyor musunuz diye? Gerçekten öyle sürekli tekrar ediyor
Herkes aynı dertten muzdarip sanki covit sonrası arttı bu durum önce si bir grip olur geçirirdin biterdi şimdi geçmiyorTakip ettiğim bi mühendis var. Bugün demiş ki sürekli tekrarlayan hastalık sizde yaşıyor musunuz diye? Gerçekten öyle sürekli tekrar ediyor
Ne vardı övsenHe biliyorum. Öveyim mi seni?
Müsade etmeden övmim dedim sordum işte pat diye mi öveydimNe vardı övsen
Parça parça veriyordum bölüp. Çok da seviyor sıpa ceviz fındık falan. Şimdi vermiyorum zaten o da korktu cevizi görünce bi kaşlarını çatıyor
Övmüş kadar oldun artikMüsade etmeden övmim dedim sordum işte pat diye mi öveydim