- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.437
İşte dün ku arkadaş senin tembelliğin falan dedi oğlun konuşuyor rahat söyler falan dedi bende kendimi geç kalmış hissettim aynı yaş çocuğumuz var o alistirmisHala bezleniyor mu falan diyen olursa sakın dinleme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte dün ku arkadaş senin tembelliğin falan dedi oğlun konuşuyor rahat söyler falan dedi bende kendimi geç kalmış hissettim aynı yaş çocuğumuz var o alistirmisHala bezleniyor mu falan diyen olursa sakın dinleme.
Tamam inşallahHazırsa 1 hafta içinde halledersin inşallah benim oğlum 29 aylıktı öğrendiğinde. Yalnız çıkardın mı tekrar takma
Ayy böyle ahkam kesenlere gıcık oluyorumİşte dün ku arkadaş senin tembelliğin falan dedi oğlun konuşuyor rahat söyler falan dedi bende kendimi geç kalmış hissettim aynı yaş çocuğumuz var o alistirmis
İşte dün ku arkadaş senin tembelliğin falan dedi oğlun konuşuyor rahat söyler falan dedi bende kendimi geç kalmış hissettim aynı yaş çocuğumuz var o alistirmis
Ya yaşı benden büyük 3 çocuğu var biraz tarzı da öyle herhalde ama dedim bi vesile olur belki oğlum da söylüyor isteklerini yapabiliriz belki dedim inşallah doğru adım atmışımdırAyy böyle ahkam kesenlere gıcık oluyorum
Yaşım senden kesin büyük 3 çocuğum var tecrübe= ukalalık demek değil. Daha önünde neler neler var kimseyi konuşturma anneliğin içinYa yaşı benden büyük 3 çocuğu var biraz tarzı da öyle herhalde ama dedim bi vesile olur belki oğlum da söylüyor isteklerini yapabiliriz belki dedim inşallah doğru adım atmışımdır
Yok yaa bende hiç sevmem karismayi ya aslında ben evde olmadığım için başlayamadım derslere gidiyorum haftaici oranın tuvaleti de hiç müsait değil yani o yüzden yaza erteliyordumMillet çok meraklıdır başkasının çocuğunun boğazına uykusuna bezine karışmaya. Süreç size özel kimseyi tınlama konuşturma bile. Sen ona yorum yaptın mı aaa erken diye
Daha cevapla derken devrildimİlham ve yatış aynı anda gelir gibi oliy
İnşallah hayırlısı olsunYa yaşı benden büyük 3 çocuğu var biraz tarzı da öyle herhalde ama dedim bi vesile olur belki oğlum da söylüyor isteklerini yapabiliriz belki dedim inşallah doğru adım atmışımdır
Ne dersine gidiyorsun merak ettimYok yaa bende hiç sevmem karismayi ya aslında ben evde olmadığım için başlayamadım derslere gidiyorum haftaici oranın tuvaleti de hiç müsait değil yani o yüzden yaza erteliyordum
Şimdi önümüzde ki hafta da ara verildi dedim bi bismillah diyim belki vesile için aradı falan ben biraz polyannayimdir
Kıız devrilme kalk ütü yapcazDaha cevapla derken devrildim
Kıız devrilme kalk ütü yapcaz
Kalkıyorum bee tamam bana bi 10 dk tutar mısın