- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eğer kendimi iyi hissedersem erken kalkarım yatamamki ilk ve son bahar başlangıçlarında sabahları uyurum o da en fazla 9:30 kadardırErken kalkan yol alıyormuş gerçekten de niye o kadar erken kalktın
tamam mutfak artik hep evdeyim ne zaman dersen baslarizMutfak
Bende ufak demlikle demleyip girip cikip iciyordumIhlamuru tekrar tekrar kaynatınca toksitleşiyormuş
Ama ben eskiden o sobaların üzerinde tekra tekrar kaynayan ıhlamuru seviyorum bekledikce tadı iyice yoğunlaşıyor
Hafta sonu evi toplayıp çamaşıları yıkayalımtamam mutfak artik hep evdeyim ne zaman dersen baslariz
Olur olur bende bitirim camasir falanHafta sonu evi toplayıp çamaşıları yıkayalım
Pazartesi başlasak senin için uygunmu
Bende limonsuz cocuklar gitti ama kalkamiyorum bogazim vucudum fena olmaya basladi gec bile kaldimBu saat oldu bişey yapamadım ya bugün
Neden gitmediler kiÇocuklar evde okula gitmediler ondan da olabilir tabi
Birinin öğretmeni yok öbürüde düştü ayağım ağrıyor gidemiycem dediNeden gitmediler ki
Geçmiş olsun canımBende limonsuz cocuklar gitti ama kalkamiyorum bogazim vucudum fena olmaya basladi gec bile kaldim
Geçmiş olsun canımBende limonsuz cocuklar gitti ama kalkamiyorum bogazim vucudum fena olmaya basladi gec bile kaldim