- 2 Ağustos 2013
- 34.174
- 101.790
Haftaya gidecem ama ahsenle bişey yapamayacam çok acıTermal otele gidip tüm mikroplarımı o buharla bırakmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya gidecem ama ahsenle bişey yapamayacam çok acıTermal otele gidip tüm mikroplarımı o buharla bırakmak istiyorum
Bu hafta sonu gözüme bir yerler kestiriyorumHaftaya gidecem ama ahsenle bişey yapamayacam çok acı
Geçmiş olsun dikkat et kendineÇok geçmiş olsun
Sende mi hastasın benimde kaç gündür boğazımda yanma vardı annemle babama kosucam derken kendimi unuttum
Canım benim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun dikkat et kendine
Çekersen gıssalırsan?Termal otele gidip tüm mikroplarımı o buharla bırakmak istiyorum
Gevşeyip uzayadabilirimÇekersen gıssalırsan?
Oha hiç aklıma gelmediGevşeyip uzayadabilirim
konu tatil her yol mubahOha hiç aklıma gelmedi
Gönlüne göre bi yer olsun inşkonu tatil her yol mubah
hepberaber olsun inşallahGönlüne göre bi yer olsun inş
Ucrette vermiyorlar dimiÇocuklar geç yattı bugün örgü de yapamadım.
Abartmıyorum bir cafeye benziyor içerisi ve mutfak sıcak çikolata oralet çay bardakları dolu. Hayret müşteriler kahve içmemiş bu akşam. Benim de 2 fincanım var zıkkım
Biz senle şurda icelim meyveli kokteylerimizi bırak müşteriler toplasınÇocuklar geç yattı bugün örgü de yapamadım.
Abartmıyorum bir cafeye benziyor içerisi ve mutfak sıcak çikolata oralet çay bardakları dolu. Hayret müşteriler kahve içmemiş bu akşam. Benim de 2 fincanım var zıkkım
Sırtını kim verecek o musluğaBiz senle şurda icelim meyveli kokteylerimizi bırak müşteriler toplasın Eki Görüntüle 3351923
Türkü çığırazağız senleSırtını kim verecek o musluğa
Blutut hoperlör getiririzTürkü çığırazağız senle
Ankarada mi bakıyorsun ablaaa. Çam otel güzel bak tavsiye ederimBu hafta sonu gözüme bir yerler kestiriyorum