- 16 Aralık 2019
- 20.250
- 80.649
- 31
Ben bıraksam o beni bırakmıyo tam kibarlaşacam bi antepçe geliyo tövbe yarebbiŞiveyi bırakmak falan asla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bıraksam o beni bırakmıyo tam kibarlaşacam bi antepçe geliyo tövbe yarebbiŞiveyi bırakmak falan asla
allah bu anayasayı da bildiği gibi yapsınBiz bu boşanma davasını kaynanalara açamıyoruz ana yasanın tek eksiği bu
Birde bende iki tane varBiz bu boşanma davasını kaynanalara açamıyoruz ana yasanın tek eksiği bu
Ben hiç şiveli konuşmuyorum konuşmamdan kimse anlamaz da seviyorum işteBen bıraksam o beni bırakmıyo tam kibarlaşacam bi antepçe geliyo tövbe yarebbi
Sen nafaka bile alırsınBirde bende iki tane var
Adliyeler dolup tasar. Yapmasinlar hersey felc olurBiz bu boşanma davasını kaynanalara açamıyoruz ana yasanın tek eksiği bu
Ona mayış hak düşerSen nafaka bile alırsın
aman eksik kalsınSen nafaka bile alırsın
Yerine göre işte bendeBen hiç şiveli konuşmuyorum konuşmamdan kimse anlamaz da seviyorum işte
Niye iki tane kızaman eksik kalsın
Boşa gitsin nakite cevirsin direkOna mayış hak düşer
İnsanın profil resmi çok saçma bir şeyde olsa kişiye göre anlam kazanıp güzelleşiyor. Çok havalı profiller de denedik kızıllı mızıllı. Her geçen bir makas aldı da ne oldu? Bende durmadı. Sende de başkası durmazDoğumda koydum işte Chocolita hep derim bi tanıyan pişman bi de tanımayan
Iki ailesi var eşimin büyüten ve öz ailesi ve aynı yerde yaşıyorlar birlikte büyütmüşler eşimiNiye iki tane kız
Anladım canım kolay gelsinIki ailesi var eşimin büyüten ve öz ailesi ve aynı yerde yaşıyorlar birlikte büyütmüşler eşimi
İnsanın profil resmi çok saçma bir şeyde olsa kişiye göre anlam kazanıp güzelleşiyor. Çok havalı profiller de denedik kızıllı mızıllı. Her geçen bir makas aldı da ne oldu? Bende durmadı. Sende de başkası durmaz
Senin profil resmin miydi?Göz vardı bundan önce modaydı
Bizdeki çok keskin belirgin değil aralarda yakalıyolar bazen geliyim gidiyim derler.Efser sesini hatırladığım sen de şiveli konuşmuyordun
EvetSenin profil resmin miydi?
Bana da başkasını yakıştırmıyolar çoko ne olursam olayım safiş diyollaaağİnsanın profil resmi çok saçma bir şeyde olsa kişiye göre anlam kazanıp güzelleşiyor. Çok havalı profiller de denedik kızıllı mızıllı. Her geçen bir makas aldı da ne oldu? Bende durmadı. Sende de başkası durmaz