- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah o mucize ve ilham gelir ben biraz kestirip öyle baslicam inşallahDışardaydım geldim.
Rabbimden bir mucize bekliyorum evi kırklamak için
İnşallah teşekkür ederim hoş geldinİnşallah o mucize ve ilham gelir ben biraz kestirip öyle baslicam inşallah
Mucize bekle dur bonusummDışardaydım geldim.
Rabbimden bir mucize bekliyorum evi kırklamak için
Hoş buldum tesekkur ederimİnşallah teşekkür ederim hoş geldin
bence 1 saat kestirmek.guzel olur ay oğlumu uyuturken öyle tatlı geldi ki yattım şimdi geri kaçtıKestirmek nerden girdi aklıma yorulmuştum da
Mucize bekle dur bonusumm
gel beraber yapalım dedik takılmadın bana
Ben baya yol aldım bu akşam da biraz birşeyler yaptım mı tamamdır
yarın da süpürme silme ve toz alması kalıyor
Çalışıyorum ben, iş çıkışında salı akşamı başladım mutfak salon ve küçük oda bitti dip köşe cam silme yok yağış var buradaAyy ne güzel detaylı temizlik mi yaptınız bende dip köşe girmek.istoyirum ama bakalım sizden ilham gelir belki banada
Oh oh mis eline sağlık darısı benim başıma olsun bende haftaici evde olmuyorum yoğun geçiyor bugün evdeyim yarın da bu iki.gune güzel.seylwr sıkıştırmak lazımÇalışıyorum ben, iş çıkışında salı akşamı başladım mutfak salon ve küçük oda bitti dip köşe cam silme yok yağış var burada
Başlanmış iş bitmiş demektir hadi o zaman kolay gelsin hepimizeOh oh mis eline sağlık darısı benim başıma olsun bende haftaici evde olmuyorum yoğun geçiyor bugün evdeyim yarın da bu iki.gune güzel.seylwr sıkıştırmak lazım
Mucize bekle dur bonusumm
gel beraber yapalım dedik takılmadın bana
Ben baya yol aldım bu akşam da biraz birşeyler yaptım mı tamamdır
yarın da süpürme silme ve toz alması kalıyor
Sağol canimm aynennn yaptım vallaaOy hem de çalışırken yaptın canım ellerine sağlık
Sağol canimm aynennn yaptım vallaa
yarın misafirler var el atmam lazımdı eve iyi oldu baya götürür beni
Tebrik ederim canım çok sevindimÇok teşekkür ederim canım
TeşekkürleeeerBaşlanmış iş bitmiş demektir hadi o zaman kolay gelsin hepimize
Çay yanına kalburabastı, çerez ve son olarak kahve hepimiz çalışıyoruz onun için detaylı ikram işine girmiyoruz bonusummİkram ne yapıcan?
En temizi kilo da alınmazÇay yanına kalburabastı, çerez ve son olarak kahve hepimiz çalışıyoruz onun için detaylı ikram işine girmiyoruz bonusumm