- 2 Ağustos 2013
- 34.146
- 101.631
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık. Ne okuyorsun?Iyi akşamlar kızlar bugün
kahvaltı hazırladım
mutfağı temizledim
çöpleri ve fazlalık gördüğüm şeyleri toplayıp attım
öğlen yemeği hazırladım
dışarı çıktım alisverişe
her aya bir kitap okuma hedefim vardı bu ayınkini yeni başladım
CifKızlar günaydın herkese. Temizlik konusunda birkaç bişey sormak istiyorum fikri olan var mi ya ? Çamaşır suyu gibi ağır metal içeren kimyasallaer yerine ne kullanilabilir ? Lavabolar mutfak tezgahı başka türlü beyazlamiyor
Bingo oksijen var diğerleri gibi ağır değil.Kızlar günaydın herkese. Temizlik konusunda birkaç bişey sormak istiyorum fikri olan var mi ya ? Çamaşır suyu gibi ağır metal içeren kimyasallaer yerine ne kullanilabilir ? Lavabolar mutfak tezgahı başka türlü beyazlamiyor
Bonusummm günaydın sırt ağrımla uğraştım durdum.Kulunç girmiş kırt sesler geliyor korse fizik tedaviyle uğraşıyorum sen napıyorsun kuşummm
Bonusummm günaydın sırt ağrımla uğraştım durdum.Kulunç girmiş kırt sesler geliyor korse fizik tedaviyle uğraşıyorum sen napıyorsun kuşummm
Geçmiş olsun canımBonusummm günaydın sırt ağrımla uğraştım durdum.Kulunç girmiş kırt sesler geliyor korse fizik tedaviyle uğraşıyorum sen napıyorsun kuşummm
Dün malatya ya geldim bugün bil bakalım ilk tadığım neyEfser görmesin
Çalışırken daha çok tetikledi bonusum birazda stresle son zamanlarda arttı sizleri de özledimmmmGeçmiş olsun canım üşüttün mü çalışırken mi oldu? İyi yapmışsın fiziğe gitmekle.
Ben ne yapayım uğraşıyorum işte
Sağol limonsuzummGeçmiş olsun canım