Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çocuk büyütmek yalnızken yıpratıcı ama geçecek InşallahMerhabalar kızlar
Bebeğim beni çok yıpratıyor yada benim sinirler gergin ama çok zor bi çocuk yemesi içmesi uykusu bazen bi odaya girip çıkmak istemiyorum.Bende mi eksiklik var her iş yarım kalıyor bu aralar.
Ne bilim nanecim ya anneme söylesem herkesin var diyor tek senin ki böyle değil falan fistan dışardan belli etmedim ama içimden patladım.canım çocuk büyütmek yalnızken yıpratıcı ama geçecek Inşallah
Seni çok iyi anlıyorum teneffüs. Bu konuda çok doluyum çünkü bende. İnsan yoruldukça, kendine zaman ayıramadıkça, kısaca sürekli maruz kaldığı ortamdan uzaklaşıp deşarj olamadıkça sinirleri yıpranıyor. Sürekli üst üste biniyor dolup taşıyor bu da bizi tahammülsüz yapıyor. Sende kesinlikle bir eksiklik yok, sadece bir sürü sorumluluğu tek başına yüklendiğin, kendine çocuksuz bir zaman ayıramadığın için bu duyguların. Gün içinde enerjisi düşük, motivasyonu ve tahammülü az bir insana dönüşüyoruz.Merhabalar kızlar
Bebeğim beni çok yıpratıyor yada benim sinirler gergin ama çok zor bi çocuk yemesi içmesi uykusu bazen bi odaya girip çıkmak istemiyorum.Bende mi eksiklik var her iş yarım kalıyor bu aralar.
Benim bebe bu ara çok hırçın Cumartesi günü annemlere bıraktım uyuttum gittim tabi ablamla çarşıya gittik güzel geçti ikimize de iyi geldi.Seni çok iyi anlıyorum teneffüs. Bu konuda çok doluyum çünkü bende. İnsan yoruldukça, kendine zaman ayıramadıkça, kısaca sürekli maruz kaldığı ortamdan uzaklaşıp deşarj olamadıkça sinirleri yıpranıyor. Sürekli üst üste biniyor dolup taşıyor bu da bizi tahammülsüz yapıyor. Sende kesinlikle bir eksiklik yok, sadece bir sürü sorumluluğu tek başına yüklendiğin, kendine çocuksuz bir zaman ayıramadığın için bu duyguların. Gün içinde enerjisi düşük, motivasyonu ve tahammülü az bir insana dönüşüyoruz.
Eğer mümkünse çocukları bir saatliğine bile olsa annene bırakma imkanın varsa haftada kendine ayıracağın bir saat bile inan sana çok iyi gelecek. O süreçte elini hiçbir işe sürme. Temizlik, bulaşık, ütü beklesin. Gir güzelce duşunu al acele etmeden. Sevdiğin müziği dinle, boş boş camdan bak ne yaparsan yap kendini iyi hissetmek için yap bunları.
Son iki haftadır kızımla eşimi market alışverişine yolluyorum. Ev dandini ama girip güzelce duş alıyorum, kremlerimi sürüyorum. Önceden hoşlandığım ama şimdi yapamadığım şeyleri yapmaya çalışıyorum. Bu o kadar iyi gelmeye başladı ki bana. Etrafa olan öfkem bile azaldı. Önceden büyük tepkiler verdiğim şeyler artık o kadar sinirlendirmiyor mesela beni artık. Kendimiz için bunu yapmalıyız.
Ooo maşallah en çalışkan enişte ödülünü veriyoruz..2 gündür evde değildim bugün geldim . Eşim mutfak dolabını,tezgahı , kettle ı falan silmiş. Cif yoktu olsaydı ocağı da silerdim dedi Sessizce banyodaydı dedim ve çifte banyoya koyduğum için kendime sinir oldum
Bazı dönemler bebekler için de zor geçiyor canım. Büyüyorlar, keşfediyorlar onlar için de kolay değil:)Benim bebe bu ara çok hırçın Cumartesi günü annemlere bıraktım uyuttum gittim tabi ablamla çarşıya gittik güzel geçti ikimize de iyi geldi.
Ben kv den yana çok şanssızım canım üst katimda ama hainlik var içinde işte neyse boşverim en iyisi.
İki aya kardeşimler alt katimıza gelecek inş.çok sıkıştığımda eminim yengemle kardeşim biraz olsun ilgilenir ama bu bensiz de durmuyor nasıl olur bilmiyorum.Annemle iyi geçiniyor benim kız, babasına da aşık bana inat yapıyor çok fark ediyorum,abisiyle de hep bi kıskançlık kavgaları
Valla ben çok çocuk bakacak bi yapıda değilim belki de mimesis.Halbuki çocukları da çok severim.
Benim oğlum 2 yaş olacak hala okadar zor ki anlatamam asla durmuyor detay işlere hiç giremiyorum yemek yapıp hafif bi temizlik yapsam şükür diyorum bin şükür varlığına ama zor.Merhabalar kızlar