- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolasın canım benimİyim canım görmeyince merak etmiştim . Sonra mesajlarına baktım da rahatladım
Hoşgeldin
Sagol canimİyim canım görmeyince merak etmiştim . Sonra mesajlarına baktım da rahatladım
Hoşgeldin
Merhaba nick değişti yada yeni mi geldin topiğioff iş çok nerden başlasam diye düşünmekten yoruldum ya ben mutfak tamam gibi ama çok iş var daha
masallah masallahBugün çok iş yaptım bir soğuk kahve arası verdik yazayım dedim
alt kat iki misafir odası bir solan süpürüp silindi halıları serildii
ara koridor ve vestiyer silindi halısını serdim
mutfağı kızım topladı kek yaptı şimdi de odasını temizliyor
alt kat tuvalet ve banyoyu yıkadım birazdan yukarı katin tuvalet banyosunu yıkayacağım görüşürüz
Loram benim ki biraz da mecburi düğün var nisan var uzun süre eve gel git olacak yine sonrasında diğer eve geçeceğim buraya hafta sonu gelirim o zaman da bahçeyle ilgilenip dinlenirimmasallah masallah
Ne güzel öğretmişsin kızın yapıyor aferin ona maşallah Zamane gençleri bana bayağ üşengeç ve tembel geliyor çoğu öyle.Bugün çok iş yaptım bir soğuk kahve arası verdik yazayım dedim
alt kat iki misafir odası bir solan süpürüp silindi halıları serildii
ara koridor ve vestiyer silindi halısını serdim
mutfağı kızım topladı kek yaptı şimdi de odasını temizliyor
alt kat tuvalet ve banyoyu yıkadım birazdan yukarı katin tuvalet banyosunu yıkayacağım görüşürüz
Tatil de yardım ediyor şükür huyları güzel iki büyüğün de oturdu karekteriNe güzel öğretmişsin kızın yapıyor aferin ona maşallah Zamane gençleri bana bayağ üşengeç ve tembel geliyor çoğu öyle.
Maşallah yaşları kaç cocuklarinTatil de yardım ediyor şükür huyları güzel iki büyüğün de oturdu karekteri
14 büyük kız ,13 büyük oğlum ,6 küçük kızım ve 1 buçuk yaşında küçük oğlumMaşallah yaşları kaç cocuklarin
Dört çocuk bi de büyükler sizde sanırım iş hiç bitmez valla Allah kolaylık versin.Tatil de yardım ediyor şükür huyları güzel iki büyüğün de oturdu karekteri
Ben görmedim bitmez bu depremler Allah hayra çıkarsın.Efser Nasılsın canım deprem olmuş inşallah bir sorun yoktur
Maşallah kuzucuklarına14 büyük kız ,13 büyük oğlum ,6 küçük kızım ve 1 buçuk yaşında küçük oğlum