- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Senin de doğum günün kutlu olsun canımPinhoşummm teşekkür ederim
Derenim @O1deren87
Pamuğum @penyez83
Sivitimmm sweetgirlcandy
Yengeç kadertaşlarımmm iyikiii doğdunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de doğum günün kutlu olsun canımPinhoşummm teşekkür ederim
Derenim @O1deren87
Pamuğum @penyez83
Sivitimmm sweetgirlcandy
Sağol teşekkür ederimm hatunumSenin de doğum günün kutlu olsun canım
saclari sana benzeyen bir kız arkadaşı var yigenimin gördükce sen geliyorsun aklıma kız kardeşin varmı merak ettimSağol teşekkür ederimm hatunum
Sende iyi ki doğdun tinnoşumPinhoşummm teşekkür ederim
Derenim @O1deren87
Pamuğum @penyez83
Sivitimmm sweetgirlcandy
Yaaa var çiçeğim kızkardeşim onunda uzundu daha bir kaç gün önce kestirdisaclari sana benzeyen bir kız arkadaşı var yigenimin gördükce sen geliyorsun aklıma kız kardeşin varmı merak ettim
Sende iyi ki doğdun tinnoşum
Ismi de zeynep mi ki minnoş bir hali var ondan belki seni hatırlattıYaaa var çiçeğim kızkardeşim onunda uzundu daha bir kaç gün önce kestirdi
Zeynep isminide çook severim.Gördüğünde benim için saçlarını sev hatunumIsmi de zeynep mi ki minnoş bir hali var ondan belki seni hatırlattı
Zeynep isminide çook severim.Gördüğünde benim için saçlarını sev hatunum
Başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallahSelamunaleyküm hanımlar. İki haftadır hiç aktif olamadım, bayramda kayınvalidemlere gittik, tam bayram sonu babaannemi kaybettik bir de, zaten altüst olan sinirlerin üstüne iyice çöktüm, kusuruma bakmayın. İnsallah her şey yolundadır sizlerde.
Maşallaahhh gerçekten neredeyse saçlarımız aynıEki Görüntüle 3269648 senin için bu sacları seviyim
canım rabbim nasip etsin inşallahMaşallaahhh gerçekten neredeyse saçlarımız aynı
Hayallerimde böyle bir kız çocuğuda var hayırlısıyla
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunSelamunaleyküm hanımlar. İki haftadır hiç aktif olamadım, bayramda kayınvalidemlere gittik, tam bayram sonu babaannemi kaybettik bir de, zaten altüst olan sinirlerin üstüne iyice çöktüm, kusuruma bakmayın. İnsallah her şey yolundadır sizlerde.
Bırakıyon mu kız bizi veda konuşması gibi olmuş gerçekten ben de tam kendimi salmışken geldim buraya çok iyi geldi bana daMerhaba kizlar bu topik bana cok sey katti. Önceden temizliğin altindan kalkamıyordum her yerim her zaman dağınıktı düzenli yaşamayı öğrendim sayenizde teşekkür ederim
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunSelamunaleyküm hanımlar. İki haftadır hiç aktif olamadım, bayramda kayınvalidemlere gittik, tam bayram sonu babaannemi kaybettik bir de, zaten altüst olan sinirlerin üstüne iyice çöktüm, kusuruma bakmayın. İnsallah her şey yolundadır sizlerde.