- 1 Ocak 2019
- 739
- 2.609
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım benim büyükler babanne teyze kuzen falan hep destek oluyor ondan sanırım daha rahat büyüyorMerhabalar kızlar
Temizlik yapıyorum ama çok gerginim Eşim evde kalmıyor bu aralar çok yoğunmuş işleri.
Ben de başa çıkamıyorum hiçbir şeyle öyle hissediyorum moralim çok bozuk bu yüzden.
Pencerelere giriştim bi odanın bitti henüz kız hiç durmuyor gidip tekrardan toprağa girmiş.
Eşime ne söylesem havada kalıyor kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum ama cidden olmuyor.
Nane Limon Kabugu sen nasıl baş ediyorsun canım.
Bebişi uyuttum devam edeceğim ama uzun uyumuyor işte sorun orda çokta sıcak hava klima açacağım bu defa salonda kanepe silecektim nasıl olacak bilmiyorum.
Kendimi yetersiz hissediyorum kimsenin evi böylesine dağılmıyor benim ev ahalisi de hiç yardımcı olmuyor.
İyi canım Allah razı olsun onlardan da benim de az önce eşimin kuzeni aldı kızı sokakta biraz turlatmaya iyiAllah yardımcın olsun canım benim büyükler babanne teyze kuzen falan hep destek oluyor ondan sanırım daha rahat büyüyor
Biriktirme yerine anlık yapmaya çalışın küçük çocuklarla da herşey 4dortluk olmasın olduğu kadar ama çok da salmayınSlm Hanımlar nasılsınız
Bu düzen işini nasıl sağlıyorsunuz? Yardımınıza ihtiyacım var. Biri 25 biri 4 aylık iki kızım var ben hiç bir işe yetişemiyorum. Düzenli evimi çok özlüyorum. Nasıl bir rutin/ düzen oluşturabilirim bana tavsiyeleriniz nelerdir?
GünaydınGunooo
Çıkmanızı istiyordu en son yazmayınca kapandı sandım konu Allah yardımcın olsunBugün sabahtan uyandım, aslında uyudum bile sayılmaz, icraya itiraza gittim geldim. Ev sahibine savaş aciyorum jsgsjs
Kolaylıklar diliyorum hayırlısı olsun inşallahBugün sabahtan uyandım, aslında uyudum bile sayılmaz, icraya itiraza gittim geldim. Ev sahibine savaş aciyorum jsgsjs
Bizde öyle sanıyorduk, icraya vermiş vicdansız amin canım sagolasinÇıkmanızı istiyordu en son yazmayınca kapandı sandım konu Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım aminKolaylıklar diliyorum hayırlısı olsun inşallah