- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdülillah daha iyiyim Dr a gittim tedaviye başladık fibromiyalji için ev işi temizlik ağrılarım geçinip gidiyorumilimtalepedenanne bir süredir görmüyorum seni nasılsın
Bayagidir hazir aliyorum canim.ama bir ara bende suzgec katiyordum.katmasanda olur.Selamlar hanımlar
Temizliğe giriştim haftalık temizlik işte yerler süpürüldü, silindi.
Balkon yıkandı.
Bulaşıklar yıkandı.
Wc, lavabo yıkandı.
Bi posta çamaşır yıkanıyor.
Çiçekleri oğlum suladı.
Bebişi uyutunca inş.toz alıp çamaşır asarım sonra dinlenip çay içerim.
Süt aldım kaynattım mayalamadım henüz.
Çocuklara dürüm aldırdım.
Çorba var akşam için menemen yapabilirim çünkü evde sebze yok.
Kızlar yazın yoğurt mayalarken örtüyor musunuz? Bizim buralar çok sıcak annem süzgeç kapatıyor diye hatırlıyorum
O1deren87 sen nasıl yapıyorsun canım senin oralarda sıcak
Geçmiş olsun inşallahElhamdülillah daha iyiyim Dr a gittim tedaviye başladık fibromiyalji için ev işi temizlik ağrılarım geçinip gidiyorum
Sizler nasılsınız
Ben fırında yapıyorum. Ama sarıp sarmalarsan süzgeç koyuyorlarmış öyle görmüştümSelamlar hanımlar
Temizliğe giriştim haftalık temizlik işte yerler süpürüldü, silindi.
Balkon yıkandı.
Bulaşıklar yıkandı.
Wc, lavabo yıkandı.
Bi posta çamaşır yıkanıyor.
Çiçekleri oğlum suladı.
Bebişi uyutunca inş.toz alıp çamaşır asarım sonra dinlenip çay içerim.
Süt aldım kaynattım mayalamadım henüz.
Çocuklara dürüm aldırdım.
Çorba var akşam için menemen yapabilirim çünkü evde sebze yok.
Kızlar yazın yoğurt mayalarken örtüyor musunuz? Bizim buralar çok sıcak annem süzgeç kapatıyor diye hatırlıyorum
O1deren87 sen nasıl yapıyorsun canım senin oralarda sıcak
Sardım canım ama buralar çok sıcakladı çok sarınca da sulanıyor. Sonradan bezimi sardım yine güzel olmuş gibiBen fırında yapıyorum. Ama sarıp sarmalarsan süzgeç koyuyorlarmış öyle görmüştüm
Regl döneminde misin?Selam kızlar benim üstümde bugün acayip bir gerginlik var. Nereye sarcağımı şaşırdım. Onun dışında bugün
Oturma odamın koltuğunu sildim
Wc banyo temizledim
Salonun fonları kalmıştı yıkanmayn onları yıkadım astım
Bir de markete gidip geldik bu kadar
Hayırdır inş gölgecim mutlaka bir şeyden etkilenmişsindir. Daha iyi misin peki?Selam kızlar benim üstümde bugün acayip bir gerginlik var. Nereye sarcağımı şaşırdım. Onun dışında bugün
Oturma odamın koltuğunu sildim
Wc banyo temizledim
Salonun fonları kalmıştı yıkanmayn onları yıkadım astım
Bir de markete gidip geldik bu kadar
Sen istiyor kayınannişin evDüzelir inşallah büyüdükçe
Bizim kv nin eviydi altlı üstlü oturuyorduk sıkıntılar oldu ev hem de soğuktu bebek olunca yaşanacak gibi değildi ısınmıyordu taşındık. Oturma odam falan aşırı büyüktü 3.50x3.50 kocaman köşe sığıyordu ve kocaman alan kalıyordu bu eve geldik standart bi ev ama tabiki o köşe oturma odasına sığmadı salona koyduk falan baya kötü oldu benim için sıkışık durumdayım ben diğer eve alışmışım beni de bu ev yoruyor alan dar olunca bilmiyorum sevemedim ya
Bunu atlamışım gölge çekpasla olmaz cam mopu al ona doladığın bezde düzgün olurValla ya üst taraflara köşelere boyum yetmiyor tabure falan da koyamıyorum. Çekpasa bezi sarıp öyle siliyorum ama o da çok iyi olmuyor
Şuraya bahar temizligi bitmiş yorgun bir Teyo bırakıyorum
No no noooooSen istiyor kayınannişin ev