- 27 Mart 2019
- 28.997
- 103.508
Sabaha kadar tezgah seni tabak bardakları beni kovalarmış rüyamız daBiz şans verdik daha neydek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabaha kadar tezgah seni tabak bardakları beni kovalarmış rüyamız daBiz şans verdik daha neydek
Bardak ne ki nego giriyordu rüyamızaSabaha kadar tezgah seni tabak bardakları beni kovalarmış rüyamız da
56 kilo 160 165 birinde zayıf durabilir ama bende öyle durmuyogolgefeslegeni gölgenin zayıflığı geldi aklıma bir an
Ben uyudum valla ama şimdi niye erken kalktım bilmiyorum ... bari yataktan çıkmayın
tesekkur ederimAktif Lora geçmiş olsun Allah korumuş kimseye bir şey olmamış
56 kilo 160 165 birinde zayıf durabilir ama bende öyle durmuyo
56 kilo 160 165 birinde zayıf durabilir ama bende öyle durmuyo
155 hatta 153 falan 55 e yuvarlıyorumBoyun kaç acaba da 56 kilo fazla geliyor
Olmayacak gibi ama inşallah kurs hocaları yani sizler verebilirsiniz hak edene.Kesinlikle öyle. Yani neye kime ispat bu. 12 kişiden sadece 1 i mi iyiydi. O geçen de kesin kalır dediğimiz biriydi yani düşün onu geçirdiler. İyi olanların hakkını yediler
O da zor canım. Hakkı olan geçsin hakkını yemesinler bunu istiyoruz ama işte denk geliyor böyle cinsler. Sen girmemezlik yapma mutlaka gir. Haziranda neden yokmuş sınav sizin temmuza atmışlar. Her ay olur normaldeOlmayacak gibi ama inşallah kurs hocaları yani sizler verebilirsiniz hak edene.
Bu oldu der isterse kurs 3 ay sürsün ne güzel tam şekilde öğrenilir.
Sağol ablam Allah razı olsun hepinizden bana dediği senin direksiyonun hepsinden iyiydi sınav hocası demişti.Eğitimli üçretli hocalar var bir kaç kez trafiğe onula çıkıp alıştırma yapam arkadaşlarım var ders aldıktan sonra bu yöntemle kendine güven konusunda rahatlatıklarını söylüyolar ehliyetini hayırla sağlıkla al inşallah gerisi gelir ama sakın kendini geri çekme sonra alışman daha zor olur.
İnşallah sağlıkla alır hayırla kullanırsın canım
Daha ne olsun yav ne kadar fazla durabilir56 kilo 160 165 birinde zayıf durabilir ama bende öyle durmuyo