- 2 Ağustos 2013
- 34.136
- 101.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla huzurla oturun inşallahKizlar Allah'ıma bin sukur dün sabah taşındık.
Dünden beri evi yüzde 90 topladim
Ama var ya ne temizlik yaptım. Sanki oldum bi robot.
Oğlum diyorki anne sen makine gibisin
Eşimle ben evi kırkladik resmen.
Şimdi buraya yazsam çarşaf bi rapor olur.
Kısacası ciflenmeyen hiç bi yer kalmadı.paket paket bez bitirdim.kutu kutu deterjanlar.
Anladım ki bazı insanlar temizlik yapmadan yaşıyormuş
Temizlik gibisi yok ya
Biraz araştırınca anladım Artık yeni enerji etiketlemesine geçilmiş. Şu anın D sınıfı, eskinin A sınıfına tekabül ediyormuş.Sürekli kullanılan bir şey olduğu için d ve e etkiler tabi baya
Aaaa öyle mi yeni bir şey öğrendikBiraz araştırınca anladım Artık yeni enerji etiketlemesine geçilmiş. Şu anın D sınıfı, eskinin A sınıfına tekabül ediyormuş. Eki Görüntüle 3258846
RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin afiyetle kolaylıkla çok geçmiş olsun canımKalbi temiz arkadaslarim babam icin dua eder misiniz cumanin yuzu suyu hurmetine yogun bakimda
Allah Tez zamanda kalıcı şifa versin inşallah geçmiş olsunKalbi temiz arkadaslarim babam icin dua eder misiniz cumanin yuzu suyu hurmetine yogun bakimda
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahKalbi temiz arkadaslarim babam icin dua eder misiniz cumanin yuzu suyu hurmetine yogun bakimda
Camlar açıldı bizde gece yarısı olunca kapattım. Benim kız da çok terliyor sıkıntılı gibiBizde 2 haftadır pikeyle yatıyoruz. Kız olmasa gece camı da açarım
Ah Tubiş ah şu Çukurova nın sıcağını üşümeye tercih ediyorum artık.Ben anca rahatladim sweetim daha cam açmadım da açılır elbet
Amin Allah razı olsun canım inşallah Mutlaka buraya gelip yazarım yıllar sonra olsa bileInsallah seninde gönlüne göre bir evin olur.insallah burda yazarsın canim
Herkes kiradan kurtulur insallah
Benim kızımda alerjik yattığı yer sırılsıklam oluyor ondanmış demek kiCamlar açıldı bizde gece yarısı olunca kapattım. Benim kız da çok terliyor sıkıntılı gibi
alerjik bebeklerde oluyormuş kafa terlemesi gerçekten de öyle.
Geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahKalbi temiz arkadaslarim babam icin dua eder misiniz cumanin yuzu suyu hurmetine yogun bakimda