Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay instagramda görmüştüm böyle gün gelecek oğlunuz karısını sizden daha çok sevecek diye eşime atmıstım. Neyse herkes yerini bilsin karılarıyla mutlu olsunlarBüyüsünler elin kızı aklına girsin hey yavru hey
Arazi yoklar
O zamada menobozun ayak sesleri geliyor ula hele hele diyosun bana şimdiden sen arabanın ön koltuğa oturamazsın dedi ben tabiki de oturmam sen ön koltuğa oturan förs leydi gördün mü kapı kulu uşağıAy instagramda görmüştüm böyle gün gelecek oğlunuz karısını sizden daha çok sevecek diye eşime atmıstım. Neyse herkes yerini bilsin karılarıyla mutlu olsunlar
Evlilik nedir bu yaşa kadar anası tarafından bakdığın erkek çocuğuna sen dadılık yapıyorsun diye bir şey var ortalıkta dönen
Sevmiş almış gönüllü bu odunları yontacak bir kız bulmuş seve seve ben bağajda giderim
Tabi bu işin piskolojik tarafıda var onada dua ediyorum Rabbim beni huylu yaş aldırsın
Sevmiş almış gönüllü bu odunları yontacak bir kız bulmuş seve seve ben bağajda giderim
Tabi bu işin piskolojik tarafıda var onada dua ediyorum Rabbim beni huylu yaş aldırsın
Oh maşallah Allah bağışlasınYaşlarımız yakın 43 (bu batağa yine düştük)
Bende ev hanıyım
3 çocuk annesiyim
En büyüğü piskoloğ
En küçüğü 8. Sınıf yaş aralığında
Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt
Hahahshs ya bu bana çok saçma geliyo annem hep sinirlenirdi babannem öne oturunca ben kendim diyorum kvdeye sen otur öne diye bunun içinde sinirlenmiyorum. Ama her zaman beraber çıksak ve hep yanına otursa eşimin heralde sinirlenirimO zamada menobozun ayak sesleri geliyor ula hele hele diyosun bana şimdiden sen arabanın ön koltuğa oturamazsın dedi ben tabiki de oturmam sen ön koltuğa oturan förs leydi gördün mü kapı kulu uşağı
Amin. Ve tabiki Allah iyi insanlar çıkarsın karşılarına.Evlilik nedir bu yaşa kadar anası tarafından bakdığın erkek çocuğuna sen dadılık yapıyorsun diye bir şey var ortalıkta dönen
Ben kv çok meraklıydı birgün anne geç dedik naz cilve yapıyor hepimiz biliyoruz gececek ama ısrar bekliyor eşim arabada bekliyor ve sinir oldu eğildi Efser sen gel otur dedi hiç beklemiyordumHahahshs ya bu bana çok saçma geliyo annem hep sinirlenirdi babannem öne oturunca ben kendim diyorum kvdeye sen otur öne diye bunun içinde sinirlenmiyorum. Ama her zaman beraber çıksak ve hep yanına otursa eşimin heralde sinirlenirim
O günden sonra daha oturmadı onun annesi oturmayınca ben annemede otur diyemiyorum bu seferde annem alınıyordu anneme anlatıyorum bak böyle oldu şimdi seni görürlerse yanlış anlarla
2 çocuğun arasında kalmış gibi lanet olsun koltuğuda alın gidin diyesim geliyordu
Bunu yaşamış biri olarak eğer öyle bir durum olursa kim kimin karısı kocasıysa o onun yanına otursun yav bu arabanın önü nereye gidiyosa arkası oraya gidiyor
Çok mantıklı
Buna takılmak bana da çok saçma geliyor gerçekten benim kv kendi direk arkaya geçip otururBen kv çok meraklıydı birgün anne geç dedik naz cilve yapıyor hepimiz biliyoruz gececek ama ısrar bekliyor eşim arabada bekliyor ve sinir oldu eğildi Efser sen gel otur dedi hiç beklemiyordum
O günden sonra daha oturmadı onun annesi oturmayınca ben annemede otur diyemiyorum bu seferde annem alınıyordu anneme anlatıyom bak böyle oldu şimdi seni görürlerse yanlış anlarla
2 çocuğun arasında kalmış gibi lanet olsun koltuğuda alın gidin diyesim geliyordu
Bunu yaşamış biri olarak eğer öyle bir durum olursa kim kimin karısı kocasıysa o onun yanına otursun yav bu arabanın önü nereye gidiyosa arkası oraya gidiyor
Şu sıkıntıyı gençlere yaşatmaya kimsenin hakkı yok ya herkes kocasının yanında dursun ne olur gideceğim yer aynı yerse ne gerek var hürmeti sevgisinde aramak lazım niyetim öyle olmak bakalım hormonlar ne diyecekBuna takılmak bana da çok saçma geliyor gerçekten benim kv kendi direk arkaya geçip oturur
Hahaha çok iyi olmuş ay senin annen niye alınıyo o daha saçmaymışBen kv çok meraklıydı birgün anne geç dedik naz cilve yapıyor hepimiz biliyoruz gececek ama ısrar bekliyor eşim arabada bekliyor ve sinir oldu eğildi Efser sen gel otur dedi hiç beklemiyordum
O günden sonra daha oturmadı onun annesi oturmayınca ben annemede otur diyemiyorum bu seferde annem alınıyordu anneme anlatıyorum bak böyle oldu şimdi seni görürlerse yanlış anlarla
Of hiç sorma sinir oldum giresim gelmiyoMesajları okurken bi gidiy bi geliy başım ağrıdı yaw düzelse artık
Valla öyle alak bulak olduMesajları okurken bi gidiy bi geliy başım ağrıdı yaw düzelse artık
Penyezin dediği gibi alt alta yazalım
Şiir gibi mısra mısra
Benim annem bana mebozundan 6 sene kala sahip olmuş yani aramızda baya yaş farkı var ve kıdemli hürmet gören bir kv hiç alışık değil bende problem etmemde annem yaşından dolayı beni anlamak istemedi şimdi eşim o tebki vermiş bende gel anne sen otur diyemiyorum kaldım herzamanki gibi aradaHahaha çok iyi olmuş ay senin annen niye alınıyo o daha saçmaymış
Of hiç sorma sinir oldum giresim gelmiyo