- 13 Mart 2019
- 13.573
- 45.750
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naylon tek başına bile yeterli oluyor baya sıcak oluyorbebişim yok ama bir tanıdığım soğuk havalarda sıcak su torbaları var ya, arabanın içine ondan atıp üzerine o naylondan geçiriyordu. Tabi sıcak torbayı bebeğe temas etmeyecek şekilde koyuyordu.
Hoşgeldiniz bu arada
Aman parem kimsenin bişeyi olmayalımKurttan sonra bir Gassal sorusu buyrun bakalım Eki Görüntüle 3530871
Ben gelirim 8 gibi ancak başlarımEve geldim
Çok yorgun hissediyorum
Namazımı kılıp biraz uzanacam
Akşama yemek var
Ev çok kötü durumda her yer her yerde
Akşam temizliği yapıcam inşallah
Gelen olursa akşam beraber yapalım
Bari geleyim 2 gündür bende dağıldım hafta sonu geldiEfser bacımsu 5 parça ütülenecek var akşam ütü seansı yapalım mı
Benim eşimde 40 çıksın cıkarma diyodu cıktıgı 40ı cıktıgı gün attım kendimi dışarıEşimide ikna ettim artık
Niyet ettim bebeğimi dışarıya çıkarmaya
Bu kıvrak sorunu geç gördüm ama sen yazı rengi değişmişsinBonus bu şekildemi
Ortanca çocuk kaynadı gitti arada o nerdeondan neden bahsedilmemişYaşlarımız yakın 43 (bu batağa yine düştük)
Bende ev hanıyım
3 çocuk annesiyim
En büyüğü piskoloğ
En küçüğü 8. Sınıf yaş aralığında
Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt
Eşlik edemicem üzgünüm akşam için simdi edebilirimEve geldim
Çok yorgun hissediyorum
Namazımı kılıp biraz uzanacam
Akşama yemek var
Ev çok kötü durumda her yer her yerde
Akşam temizliği yapıcam inşallah
Gelen olursa akşam beraber yapalım
Ama ne yanı
HoşgeldinMerhaba burayı yeni gördüm. Herkes gunluk yapmak istediklerini ve yaptiklarini yaziyor anladığım kadarıyla iyi bir motivasyon olacak gibi duruyor. Insaallah bende katılım saglamak istiyorum.
HoşgeldinizMerhaba burayı yeni gördüm. Herkes gunluk yapmak istediklerini ve yaptiklarini yaziyor anladığım kadarıyla iyi bir motivasyon olacak gibi duruyor. Insaallah bende katılım saglamak istiyorum.
SAna ücretsiz psikolojik destek diycem ama aile üyelerine verilmiyorduYaşlarımız yakın 43 (bu batağa yine düştük)
Bende ev hanıyım
3 çocuk annesiyim
En büyüğü piskoloğ
En küçüğü 8. Sınıf yaş aralığında
Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt
Yok kuzum çok yakın akrabaya bile bakmıyolar etik değil sadece yönledirme yapıyor enfazlaSAna ücretsiz psikolojik destek diycem ama aile üyelerine verilmiyordu