• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi heralde bi beş gün aralıksız uyusam anca kendime gelirim. İlaclsr mı böyle yapıyo anlamadım sürekli uyumak istiyorum. Mete de öyle sürekli uyuyo ilacı bıraktırdım artık. Bende içmiyorum icmesemde olurmus yani. Kac gün oldu
Geçmiş olsun hastalıklar kolay kolay geçmiyor artık

Bu gün çok yoğundum :ruh:
İftara 7 dk kala eve geldim. Başımda ağrıyor. Sizi sonra okuyacağım

Regaip kandilimiz mübarek olsun canlar dua eder dua beklerim. RABBİM her birimizin duasını hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla kabul eylesin 🤲🏻 bu gece kabul olan dualar içinde bizlerin dualarını da Allah ım kabul eylesin aminnnnn 🍉

Hatim duamız var, okuyacaklarim var. Namazlar var. Manevi saattim bitince gelirim :KK68:

Burada temizlikten anlayan hanımlar var galiba 🤣 benim duvarları geçen sildim misafir gelmişti küçük çocuğun el izi oldu. Ama daha kötü oldu parlak parlak sildiğim yerler. Sanki yağlı gibi oldu. Buharlı temizlik makinesiyle sildim geçmedi. Hiç duvar silmedim evde ama annem silerdi böyle olmazdı. 3 ay oldu badana yapalı. Nasıl geçer bu boyadan mı oldu bir de duşakabin lavabo Lastikleri karardı hep siliyorum geçmiyor abla temizliyor geçmiyor. Ne yapsam yeniledim aynı oldu rutubet mi alıyor

Vucudün toparlamak için uyku verebilir dinlen
Mete geceleri hic bırakmıyo beni kaç gündür onla yatıyorum anne anne yanımda yat diyo yanındaykende sürekli kontrol ediyo gittim mi diye uyudugum uykudan bisey anlamıyorum
Geçmiş olsun hastalıklar kolay kolay geçmiyor artık
Teşekkür ederim. Malesef ilk defa bu kadar uzun sürdü

İşten çıkınca market alışverişi yaptık
Evde yemek yoktu balık pişirttik
Gelince yanına bir salata yaptım
Yemek Faslı
Eşim mutfağı topladı
Aldıklarımızı yerleştirdim
Çamaşır katladım
Çamaşır serdim
Eşim süpürdü
Toz aldım