Amin evet çok borcum var tamam ona da katılırım teşekkür ederimSelin Allah kabul etsin borç tutuyorsan biz liste tutuyoruz borçlarımız için aklında olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun hastalıklar kolay kolay geçmiyor artıkO kadar yorgun hissediyorum ki kendimi heralde bi beş gün aralıksız uyusam anca kendime gelirim. İlaclsr mı böyle yapıyo anlamadım sürekli uyumak istiyorum. Mete de öyle sürekli uyuyo ilacı bıraktırdım artık. Bende içmiyorum icmesemde olurmus yani. Kac gün oldu
- 23 Mart 2022
- 14.948
- 56.957
- 528
- 41
Bu gün çok yoğundum
İftara 7 dk kala eve geldim. Başımda ağrıyor. Sizi sonra okuyacağım
Regaip kandilimiz mübarek olsun canlar dua eder dua beklerim. RABBİM her birimizin duasını hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla kabul eylesin bu gece kabul olan dualar içinde bizlerin dualarını da Allah ım kabul eylesin aminnnnn
Hatim duamız var, okuyacaklarim var. Namazlar var. Manevi saattim bitince gelirim
İftara 7 dk kala eve geldim. Başımda ağrıyor. Sizi sonra okuyacağım
Regaip kandilimiz mübarek olsun canlar dua eder dua beklerim. RABBİM her birimizin duasını hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla kabul eylesin bu gece kabul olan dualar içinde bizlerin dualarını da Allah ım kabul eylesin aminnnnn
Hatim duamız var, okuyacaklarim var. Namazlar var. Manevi saattim bitince gelirim
- 13 Ağustos 2022
- 6.464
- 26.998
- 478
Evet demir eksikliği var bonus ilaç kullanıyorum düzeliyor bırakınca tekrar düşüyorDemirin falan mı düşük hayal?
- 1 Aralık 2021
- 12.780
- 43.642
- 548
- 34
Burada temizlikten anlayan hanımlar var galiba benim duvarları geçen sildim misafir gelmişti küçük çocuğun el izi oldu. Ama daha kötü oldu parlak parlak sildiğim yerler. Sanki yağlı gibi oldu. Buharlı temizlik makinesiyle sildim geçmedi. Hiç duvar silmedim evde ama annem silerdi böyle olmazdı. 3 ay oldu badana yapalı. Nasıl geçer bu boyadan mı oldu bir de duşakabin lavabo Lastikleri karardı hep siliyorum geçmiyor abla temizliyor geçmiyor. Ne yapsam yeniledim aynı oldu rutubet mi alıyor
- 30 Ocak 2015
- 18.261
- 17.308
- 298
- 29
Mete geceleri hic bırakmıyo beni kaç gündür onla yatıyorum anne anne yanımda yat diyo yanındaykende sürekli kontrol ediyo gittim mi diye uyudugum uykudan bisey anlamıyorumVucudün toparlamak için uyku verebilir dinlen
Teşekkür ederim. Malesef ilk defa bu kadar uzun sürdüGeçmiş olsun hastalıklar kolay kolay geçmiyor artık
- 28 Ekim 2022
- 6.696
- 17.044
- 178
- 28
- 28 Ekim 2022
- 6.696
- 17.044
- 178
- 28
- 20 Kasım 2024
- 384