- 12 Şubat 2015
- 6.528
- 15.955
- 298
Ben de öyleyim kısım kısım siliyorum üst yüzeyini genelde her üç günde bir haftada bir siliyorum parmak izi oluyor diye içini de elim vardıkça buzdolabı bosalmaya yakın özellikleDeterjanla mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleyim kısım kısım siliyorum üst yüzeyini genelde her üç günde bir haftada bir siliyorum parmak izi oluyor diye içini de elim vardıkça buzdolabı bosalmaya yakın özellikleDeterjanla mı
Deterjanla mı
Bende öyleSu yapıyosam karbonatlı sirkeli suyla bazen de bulaşık deterjanıyla yıkadığım bezle siliyorum hemen sileceğim kadar az yerse
Hoşgeldin. Benimde iki oglum var 9 ve 4 yaşındaNe güzel arkadaşlıklarda kurulmuş tesadüfen gördüm grubu
3 aylık bebeğim var rutinlerim genellikle oğlum geri kalan zamanımda da ev işleri yemek dinlenme vs geçiyor
Benim yemek yaparken tansiyonum düştü yata kalka yapıyorum yemekÇok rahat oruç tutuyorum yaa maşallah bana, ben baya etkilenirdim eskiden. Şimdi iyiyim hamdolsun.
Hosbuldum Allah bağışlasınHoşgeldin. Benimde iki oglum var 9 ve 4 yaşında
Ben de öyle olurdum Hayal.Benim yemek yaparken tansiyonum düştü yata kalka yapıyorum yemek
Bende aynıyım üşüyorum ayağa kalkınca başım dönüyor inşallah senin evreye bende gelebilirim çünkü öyle oldukça oruç tutmak istemiyorumBen de öyle olurdum Hayal.
Meşhurdu yani benim oruçlarım, baygın gibi tutardım.
Son birkaç yıldır normal insanlarlar gibi oldum
Elbet etkileniyor insan ama tansiyonum düşmüyor eskisi gibi.
Biraz üşüme oluyor sadece.
Ev iyi, üstüm başım iyi ama üşüme geliyor oruçluyken.
Allah kuvvet versin canım
Dinlene dinlene yap sen de.
Demirin falan mı düşük hayal?Bende aynıyım üşüyorum ayağa kalkınca başım dönüyor inşallah senin evreye bende gelebilirim çünkü öyle oldukça oruç tutmak istemiyorum
Sagol seninkinideHosbuldum Allah bağışlasın
Selin Allah kabul etsin borç tutuyorsan biz liste tutuyoruz borçlarımız için aklında olsunEvi havalandırdım
Odaları topladım
Mutfağı tooladım süpürdüm
Oğlumu okuldan aldım
Şimdi kalkıp kıymalı pırasa yapacağım
Bugün bu kadar oldu oruçluyum bitkinim biraz
Benim koca kurtta evde tamir edilecek bisey kalmayınca anneme geldik burda iş yapıyoGurt evini de süpürdü.
Başka iş etmeyecek çamaşır kurudukça sepete atacak.
Vucudün toparlamak için uyku verebilir dinlenO kadar yorgun hissediyorum ki kendimi heralde bi beş gün aralıksız uyusam anca kendime gelirim. İlaclsr mı böyle yapıyo anlamadım sürekli uyumak istiyorum. Mete de öyle sürekli uyuyo ilacı bıraktırdım artık. Bende içmiyorum icmesemde olurmus yani. Kac gün oldu