- 2 Ağustos 2013
- 35.394
- 108.186
- 798
Öveçler Aspava da içli köfte de var. Buraya da gitcem bi dahakine ooo daha çok şey de varmış. Link attım sildim geri yaw hamile, lohusa var diyeHangi şube ahiretligim biri soruyorda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öveçler Aspava da içli köfte de var. Buraya da gitcem bi dahakine ooo daha çok şey de varmış. Link attım sildim geri yaw hamile, lohusa var diyeHangi şube ahiretligim biri soruyorda
Yok boynuna niye pudra sürüyorsunuz isilik mi oldu. Pişik demişim önceki mesajdaŞu belli olan marka bepanthol krem sürüyorduk kıçına.
Canım çok teşekkür ederim aminn kimin ne sıkıntısı varsa gidersin RabbimGonulmeyvesi Allah kalbine ferahlık versin gönül
Çok beninde dikkatimi o cekmiştiO kadar çok ki Ankarada
Kızın aklında kaldıysa ararsa sorayım unutuysa arkadaşına sorsunHangi şube ahiretligim biri soruyorda
Yok isilik olmadı normal kızarıklık gibi olursa eğer.Yok boynuna niye pudra sürüyorsunuz isilik mi oldu. Pişik demişim önceki mesajda
Bana yakını biliyorum birde avmde denk geliyorduGülçimen Aspava iyiydi ama aşırı kalabalıktı ondan sevmemiştim ben ortamı. Çok yakın yakın oturuyorduk yan masa ile 1 adım var gibiydi
Kurt yediği ayazı hatırladıBuldum şükür geldim dinleniyorum kurtu hava çarptı
Evet her yer iyi degil tabiki ama abartıldıgı kadar mezeleri salata ezme çiğköfte terayaglı patates domates soslu patates kaşarlı mantsr bunlar sınırsız sen istemesende sınırsız tabağı boş gördükleri anda dolduruyolar yemekten sonrada çay künefe irmik helvası dondurma arkasından da kahve cocuklar balon şeker hatta burası abartmış çıkarken bide sigara uzatıyorlar herkeseYa sosyal medyada abartıldığı kadar güzel bi yer mi Aspava ? Mezeler ücretsiz ve bittikçe getiriyorlar mı
Başlayalım inşallah nasip olsun bizedeBenimde öyle
Bende hiç değilse farzlardan başlamak istiyorum ilknur
Boynuna felan hic dökme seda direk soluyo cocuk onu yazık günah. Kvdenin cahilligi yüzünden cocuguna yazık etmekoltuk altı ve boynuna bazen kullanıyorduk.
kayınvalidem biraz takıntılıda ona he demek gerek bazen anlarsınız ya
Polemiğe girmeden hani.
Gülçimen aspava ve yıldız aspava cok güzel gülçimeninde mustafa kemal mahallesinde olan yeri daha güzel bizde bugun oraya gittik. Ankarada mısın bilmiyorum amaHangi şube ahiretligim biri soruyorda
Ha bizde oraya gidiyoruz hep ama sen hangisine gittin emektekine mi acabaGülçimen Aspava iyiydi ama aşırı kalabalıktı ondan sevmemiştim ben ortamı. Çok yakın yakın oturuyorduk yan masa ile 1 adım var gibiydi
Bizim sürekli gittigimiz yer gülçimen aspava yada yıldız aspava en güzelleri ora bence bi kaç yere daha gittik ama o kaliteyi bulamadıkÇok beninde dikkatimi o cekmişti
Bahsedilen yerin iyi olduğu için yerli halk genel olarak oraya gidiyormuş
Semti şübeyi öğrenirsem yazarım
Sen kullanıyorum de yine gerçegi bilmesine gerek yok polemiğede girmemiş olursun böylece
Haklısın .Sen kullanıyorum de yine gerçegi bilmesine gerek yok polemiğede girmemiş olursun böylece
Yoksa eminim bizde öyle büyüttük bisey olmadı dicektir
Dur bakayım hangi Gülçimen hemen yanında iki Aspava daha vardı hatta bitişikKurt yediği ayazı hatırladı
Evet her yer iyi degil tabiki ama abartıldıgı kadar mezeleri salata ezme çiğköfte terayaglı patates domates soslu patates kaşarlı mantsr bunlar sınırsız sen istemesende sınırsız tabağı boş gördükleri anda dolduruyolar yemekten sonrada çay künefe irmik helvası dondurma arkasından da kahve cocuklar balon şeker hatta burası abartmış çıkarken bide sigara uzatıyorlar herkese
Başlayalım inşallah nasip olsun bizede
Boynuna felan hic dökme seda direk soluyo cocuk onu yazık günah. Kvdenin cahilligi yüzünden cocuguna yazık etme
Gülçimen aspava ve yıldız aspava cok güzel gülçimeninde mustafa kemal mahallesinde olan yeri daha güzel bizde bugun oraya gittik. Ankarada mısın bilmiyorum ama
Ha bizde oraya gidiyoruz hep ama sen hangisine gittin emektekine mi acaba
Bizim sürekli gittigimiz yer gülçimen aspava yada yıldız aspava en güzelleri ora bence bi kaç yere daha gittik ama o kaliteyi bulamadık
Ordaki şubesine gitmedik bak hiç ama diger iki şubesi cok güzel eminim orada iyidir. Ama ben eskisi gibi yiyemedim ys bu hastalandıgımda benim midem küçülmüş heralde baya kendi tabagımı zor yedim midem bulandı tıkandımDur bakayım hangi Gülçimen hemen yanında iki Aspava daha vardı hatta bitişik
Küçükesat yazıyor
Tat olarak iyi de ortam kötü çok yakın masalar ve aşırı doluydu o yüzden sevmedim yaa hastalığın etkisi de vardır mide de küçülmüştür tabiOrdaki şubesine gitmedik bak hiç ama diger iki şubesi cok güzel eminim orada iyidir. Ama ben eskisi gibi yiyemedim ys bu hastalandıgımda benim midem küçülmüş heralde baya kendi tabagımı zor yedim midem bulandı tıkandım
Onların reklamı kalmamış şübe şübe bak ayırt ediyolarYeni yeni icatlar çıkarıp durmayın eşime sordum var mı Kocaeli'nde diye
konuşun konuşun bedava reklam yapın ki zam yapsınlar dedi
Masalar yakın malesef bizim gittigimiz saatte boştu bugun sıra beklemedikTat olarak iyi de ortam kötü çok yakın masalar ve aşırı doluydu o yüzden sevmedim yaa hastalığın etkisi de vardır mide de küçülmüştür tabi
Hahaha bu bence tamamen ankaraya özgü bisey ankara dışında yemeyinizYeni yeni icatlar çıkarıp durmayın eşime sordum var mı Kocaeli'nde diye
konuşun konuşun bedava reklam yapın ki zam yapsınlar dedi