- 8 Aralık 2011
- 44.939
- 159.981
- 798
Benide dibe çeker diye izlemiyorumGassal herkesin dilinde vakit bulunca izleyim diyorum
Bu seferde bütün kalan enerjim gidecek
Yaşayan ölü olmayım diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide dibe çeker diye izlemiyorumGassal herkesin dilinde vakit bulunca izleyim diyorum
Bu seferde bütün kalan enerjim gidecek
Yaşayan ölü olmayım diyorum
Benide dibe çeker diye izlemiyorum
Teşekkür ederim selin kızımın adı zatenOo maşallah abla tekrardan hoşgeldin selin diyince bi küçük gibi geliyor kulağa
Onların iside çok zor iyi bir psikoloji gerektiriyorAnnemin yanına giremedik biz korkardım zaten bazı gerçeklerle yüzleşmek lazım dün onlara yarın bizlere.
Belki de değişir fikrim bilemedim
Ne güzel herkes küçük sanıyormuş ama gerçekler işteBende dua topiğinde falan arada görüyordum 26-35 yaş arası falan sanıyordum
La 30 lu ahcı oçağı varmı diye düşündümLan ocak gözleri bitince piknik tüpü koyalım ay bitene kadar
Teşekkür ederim abla gittim 2 gündğr daha iyiyimgeçmiş olsun canım boğaz ağrısı kötüdür doktora gitseydin
İlk bölümleri biraz sıkıcı son bölümde cok aglayabilirsinizBakmak hatırlamak istemiyorum izlemim dedim ama merak ağır bastı biraz daha ağlarız nolcak dedim.
Ücretsiz de oluyo sanırım reklamlı falan. Ben aylık ödedim sadece premium aldım öbür aya da yenilemem
Ahahah yani ne çok büyük ne çok küçük demek istedim26-35 diye belirtilmesine de tısladım ayyy
Bende böyle sürekli ağlayacam diye başladım sadece son bölümde ağladım güzel beğendim ama böyle aşırı abartıldığı kadar yok benceKurt çocuğu yolladı ve kısa süreli tek kaldı ne yapacağını düşünüyor.
Mutfağın kalan kısmını yapamamıştım şimdi sofrayı toplayıp mutfağı da toplayacağım.
Tabi üyeliği başlattım izlemim diyodum ama kediyi merak öldürürmüş sanırım gassalı izleyeceğim
Ahahahah valla yaaa ben ilaç içmeyi sevmem ama bitkisel şeyleri kendim de yapamam. Böyle güzel yapılabilecek şeyleri denerim yaparım ahsen mesela hiç antibiyotik içmedi daha gerçi geçen sene domuz gribi olduğunda vermişti acildeki doktor bilmemişti domuz gribi olduğunu içirmeye çalıştık içmemişti 1 yudum ancasende neler biliyon koca karılar gibi şifacımız sweet