• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️

1000055064.jpg

Kurt çocuğu yolladı ve kısa süreli tek kaldı ne yapacağını düşünüyor.

Mutfağın kalan kısmını yapamamıştım şimdi sofrayı toplayıp mutfağı da toplayacağım.

Tabi üyeliği başlattım izlemim diyodum ama kediyi merak öldürürmüş sanırım gassalı izleyeceğim

Bizde yemek yok yemeksiz gececek tüm yıl
Cocuklar sebze corbası icti
Ben yine hic bisey
Eşimde dışardaydı yemiş yaptırmadı bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum😭😭
geçmiş olsun canım boğaz ağrısı kötüdür doktora gitseydin

Git ya. Benim boğaz yara olunca şişince antibiyotik içmeden geçmez kolay kolay. Karadut özü, kozalak şurubu falan varsa onlardan al bari yumuşatır en azından. Ben bide yemeniye kolonya döküp boğazıma sararım o yakar geçirir🙈
sende neler biliyon koca karılar gibi şifacımız sweet :KK45:

Kurt çocuğu yolladı ve kısa süreli tek kaldı ne yapacağını düşünüyor.

Mutfağın kalan kısmını yapamamıştım şimdi sofrayı toplayıp mutfağı da toplayacağım.

Tabi üyeliği başlattım izlemim diyodum ama kediyi merak öldürürmüş sanırım gassalı izleyeceğim
bonus çok güzelmiş bende merak ediyorum o filmi ama tabi üyeliğim yok sadece ordamı var 1 senelikmi aylıkmı onda üyelik

Akşam şakaya vurduk da yazmak istedim bugüne kadar küserek aldırdığım bir çöpüm yok ya da küslüğü kullandığım.
Babamı da düşünürdüm eşimi de yeteri kadar düşündüm.

Ben de gönül gibiydim gururlu kızlarız tabi laf edilince sana kalmadım, gör bak bir kuruşunu harcıyomuyum demek istiyoruz.

Benim yaptığım son yıllarda böyle durumlar olunca tam bişey alacakken denk geldiyse incindim diye almamayı bırakmak oldu.

İncinmek ayrı alışveriş ayrı 🤡 aksine hemen alıyorum akıllandığım tek konu. Hala içimdeki gururlu gız alma diyecek gibi oluyor ona da salak mısın cemile diyoruz devam ediyoruz 🤡

Beyleyken beyle.

bonus çok güzelmiş bende merak ediyorum o filmi ama tabi üyeliğim yok sadece ordamı var 1 senelikmi aylıkmı onda üyelik

Bakmak hatırlamak istemiyorum izlemim dedim ama merak ağır bastı biraz daha ağlarız nolcak dedim.

Ücretsiz de oluyo sanırım reklamlı falan. Ben aylık ödedim sadece premium aldım öbür aya da yenilemem

Bakmak hatırlamak istemiyorum izlemim dedim ama merak ağır bastı biraz daha ağlarız nolcak dedim.

Ücretsiz de oluyo sanırım reklamlı falan. Ben aylık ödedim sadece premium aldım öbür aya da yenilemem
Gassal herkesin dilinde vakit bulunca izleyim diyorum

Bu seferde bütün kalan enerjim gidecek
Yaşayan ölü olmayım diyorum 🙄

Back