• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu arada ben geçen şu sirke, karbonat, sıcak su olayını denedim fırında. Bence alakası yok temizlemeyle. Bu gördüğünüz koyu renk sirkenin yanması bence 😂😂 yani fırında kenardaki yağlar falan hep duruyordu hele yukarı rezistans mı neyse orası aynıydı
1000053645.jpg

Bu arada ben geçen şu sirke, karbonat, sıcak su olayını denedim fırında. Bence alakası yok temizlemeyle. Bu gördüğünüz koyu renk sirkenin yanması bence 😂😂 yani fırında kenardaki yağlar falan hep duruyordu hele yukarı rezistans mı neyse orası aynıydı
Eki Görüntüle 3529006
O sirke beyaz temizlik sirkesi diye biliyorum ama bu sirke kireç de işe yarar ben çaydanlık yıkıyorum
yağda duymadım hiç

içim doldu ama taşamadı
Taşması gerektigi yerde taşmalı bence. Sonra küçücük seyler yüzünden depresyona giriyo insan🫠
Hoşbuldum arkadaşlar🤗
Hoşgeldiniz 🌸
Mutfak toplu, çıkıyorum ✔️

Hazır Pudingten bi bisküvi pastası uydurdum bugun onu yemek için bir posta daha dağılır mutfak.

Biraz uzanıcam, kitap okucam.
Sırtım için bir iğne daha vuruldum, bugun daha iyiyim.
Geçiyor inşallah..
15 gün oldu🥺

Öyle..
İyiyim iyiyim 🤲🏼
Gecen bende bisküvili pasta yaptım ama farklı bisküvilerin arasına muhallebi döküyosun en üstüne yine muhallebi arkasındanda krema ve cikolatayla yaptığımız ganaj hem cok basit hemde basit durmayan bi tatlı
Eki Görüntüle 3529006
Bunu bende denemek istiyodum denemeyelim mi o zaman sweet😂

Taşması gerektigi yerde taşmalı bence. Sonra küçücük seyler yüzünden depresyona giriyo insan🫠

Hoşgeldiniz 🌸

Gecen bende bisküvili pasta yaptım ama farklı bisküvilerin arasına muhallebi döküyosun en üstüne yine muhallebi arkasındanda krema ve cikolatayla yaptığımız ganaj hem cok basit hemde basit durmayan bi tatlı

Bunu bende denemek istiyodum denemeyelim mi o zaman sweet😂
Hoşbuldum 😊

Kızlar size bir şey sorucam

Ben dikey süpürge alicam dyson dışında onereceğiniz başka marka varmı

Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor

Değiştirmek istiyorum

Şu bacinıza bi fikir verin hele 😊😊🥰😘

Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor

Değiştirmek istiyorum

Ben 2 yıl olacak altus kullanıyorum 3 bin TL ye almıştım işimi görüyor günlük süpürgeleri hep onunla yapıyorum işimi baya pratikleştirdi
Hatta büyük süpğrgeme yeni filtre almam lazım o yüzden uzun zamandır elimde bu var

Değiştirmek istiyorum

Tabi altusa göre daha iyi çekenler vardır bilemiyorum bi yakınım samsung mı ne almıştı Ben 3 bine aldıysam o 5 bine aldı ama benimkinin çekimi bana göre daha iyi annemde kullanıyor
Önü de ışıklı bazen karanlıkta süpürüyorum
Başlığı da döven başlıklardan

Ben 2 yıl olacak altus kullanıyorum 3 bin TL ye almıştım işimi görüyor günlük süpürgeleri hep onunla yapıyorum işimi baya pratikleştirdi
Hatta büyük süpğrgeme yeni filtre almam lazım o yüzden uzun zamandır elimde bu var
Ne kadar uygunmuş fiyatı
Benim büyük olan maraton çok ağır evet güzel temizliyor ama her dakka olmuyor kablolu olan çok pratik aynen dediğim gibi eskidi elimin altında olsun yeni olsun

Tabi altusa göre daha iyi çekenler vardır bilemiyorum bi yakınım samsung mı ne almıştı Ben 3 bine aldıysam o 5 bine aldı ama benimkinin çekimi bana göre daha iyi annemde kullanıyor
Önü de ışıklı bazen karanlıkta süpürüyorum
Başlığı da döven başlıklardan
Ay gönülüm 3 bin 5 bin mi kaldı

Çok daha pahalı netten baktım 12 bin 15 bin en ucuz olanlar dyson 34 bine kadar modelleri var

Benim ki uygun ve çekimi iyi olsun

Değiştirmek istiyorum

Arkadasim Philips aldı canım en son. Memnunum diyordu. Bana kalsan klasik fantom da iyi çekiyor jdjddk

Back
X