- 2 Ağustos 2013
- 35.370
- 108.049
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoşgeldiniz
Hoşbuldum
O sirke beyaz temizlik sirkesi diye biliyorum ama bu sirke kireç de işe yarar ben çaydanlık yıkıyorumBu arada ben geçen şu sirke, karbonat, sıcak su olayını denedim fırında. Bence alakası yok temizlemeyle. Bu gördüğünüz koyu renk sirkenin yanması bence yani fırında kenardaki yağlar falan hep duruyordu hele yukarı rezistans mı neyse orası aynıydı
Eki Görüntüle 3529006
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar
Beyaz sirke benim ki zaten. Ama gördüğüm elma sirkesi dökmüştüO sirke beyaz temizlik sirkesi diye biliyorum ama bu sirke kireç de işe yarar ben çaydanlık yıkıyorum
yağda duymadım hiç
Her paylaşılan da doğru Olmuyor en iyisi sık silmek çok kirlenince mecbur yağ sökücü kullanmakBeyaz sirke benim ki zaten. Ama gördüğüm elma sirkesi dökmüştü
Taşması gerektigi yerde taşmalı bence. Sonra küçücük seyler yüzünden depresyona giriyo insaniçim doldu ama taşamadı
HoşgeldinizHoşbuldum arkadaşlar
Gecen bende bisküvili pasta yaptım ama farklı bisküvilerin arasına muhallebi döküyosun en üstüne yine muhallebi arkasındanda krema ve cikolatayla yaptığımız ganaj hem cok basit hemde basit durmayan bi tatlıMutfak toplu, çıkıyorum
Hazır Pudingten bi bisküvi pastası uydurdum bugun onu yemek için bir posta daha dağılır mutfak.
Biraz uzanıcam, kitap okucam.
Sırtım için bir iğne daha vuruldum, bugun daha iyiyim.
Geçiyor inşallah..
15 gün oldu
Öyle..
İyiyim iyiyim
Bunu bende denemek istiyodum denemeyelim mi o zaman sweetBu arada ben geçen şu sirke, karbonat, sıcak su olayını denedim fırında. Bence alakası yok temizlemeyle. Bu gördüğünüz koyu renk sirkenin yanması bence yani fırında kenardaki yağlar falan hep duruyordu hele yukarı rezistans mı neyse orası aynıydı
Eki Görüntüle 3529006
HoşbuldumTaşması gerektigi yerde taşmalı bence. Sonra küçücük seyler yüzünden depresyona giriyo insan
Hoşgeldiniz
Gecen bende bisküvili pasta yaptım ama farklı bisküvilerin arasına muhallebi döküyosun en üstüne yine muhallebi arkasındanda krema ve cikolatayla yaptığımız ganaj hem cok basit hemde basit durmayan bi tatlı
Bunu bende denemek istiyodum denemeyelim mi o zaman sweet
Ben 2 yıl olacak altus kullanıyorum 3 bin TL ye almıştım işimi görüyor günlük süpürgeleri hep onunla yapıyorum işimi baya pratikleştirdiKızlar size bir şey sorucam
Ben dikey süpürge alicam dyson dışında onereceğiniz başka marka varmı
Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor
Değiştirmek istiyorum
Şu bacinıza bi fikir verin hele ❤
Tabi altusa göre daha iyi çekenler vardır bilemiyorum bi yakınım samsung mı ne almıştı Ben 3 bine aldıysam o 5 bine aldı ama benimkinin çekimi bana göre daha iyi annemde kullanıyorKızlar size bir şey sorucam
Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor
Değiştirmek istiyorum
Ne kadar uygunmuş fiyatıBen 2 yıl olacak altus kullanıyorum 3 bin TL ye almıştım işimi görüyor günlük süpürgeleri hep onunla yapıyorum işimi baya pratikleştirdi
Hatta büyük süpğrgeme yeni filtre almam lazım o yüzden uzun zamandır elimde bu var
Ay gönülüm 3 bin 5 bin mi kaldıTabi altusa göre daha iyi çekenler vardır bilemiyorum bi yakınım samsung mı ne almıştı Ben 3 bine aldıysam o 5 bine aldı ama benimkinin çekimi bana göre daha iyi annemde kullanıyor
Önü de ışıklı bazen karanlıkta süpürüyorum
Başlığı da döven başlıklardan
Arkadasim Philips aldı canım en son. Memnunum diyordu. Bana kalsan klasik fantom da iyi çekiyor jdjddkKızlar size bir şey sorucam
Değiştirmek istiyorum
Philips bana da dedilerArkadasim Philips aldı canım en son. Memnunum diyordu. Bana kalsan klasik fantom da iyi çekiyor jdjddk
Bulursan bana da link ver paremBenim ki uygun ve çekimi iyi olsun