• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı haftalar hayırlı günler hanımlar benim için dün aşırı aşırı keyifsiz bir gündü bilmiyorum hamilelikle hem kaynaklı bazı şeyleri de abartıyor muyum Yoksa gerçekten artık hiçbir şeye tahammül edemiyorum çok canım sıkkın Dün ailemle geçirmiştik günümü eşim işleri vardı Kendi ailesiyle Yani iki haftada bir falan Zaten gidiyorum ailemin yanına O bile beni üzmeye kırmaya yetiyor tam tersi olması gerekirken hayırlı huzurumu özlüyorum Gerçekten😪
Hafta sonu hiç yerimde durmadım Hatta eşim artık isyan etti ne oluyor sanki misafir gelecek her an biri gelecekmiş gibi sürekli bir şeyler işler yapıyorsun niye durmuyorsun yerinde falan dedi ama benim kafa dağıtma şeklim böyle maalesef🫤

Ay yavrum benim yaaa. 1 kaşık bal verince rahatlatıyordu. Bide hastalık zamanı kalorifer peteğini komple kapat odanın
Vermedigim sey kalmadı sabahtan beride öksürüyo cigerlerine de temiz dedi doktor dün. Çocuğumun gözlerinin altı morardı ici dısına çıktı artık. Evet kalorifer aksama kadar kapalıydı aslında aksamda acmayım bi daha odasının petegini
Keşke gelseniz benim evimide temizleseniz 🫠
Keske benimde bi sıcakta corba yapsalar
Hayırlı haftalar hayırlı günler hanımlar benim için dün aşırı aşırı keyifsiz bir gündü bilmiyorum hamilelikle hem kaynaklı bazı şeyleri de abartıyor muyum Yoksa gerçekten artık hiçbir şeye tahammül edemiyorum çok canım sıkkın Dün ailemle geçirmiştik günümü eşim işleri vardı Kendi ailesiyle Yani iki haftada bir falan Zaten gidiyorum ailemin yanına O bile beni üzmeye kırmaya yetiyor tam tersi olması gerekirken hayırlı huzurumu özlüyorum Gerçekten😪
Hafta sonu hiç yerimde durmadım Hatta eşim artık isyan etti ne oluyor sanki misafir gelecek her an biri gelecekmiş gibi sürekli bir şeyler işler yapıyorsun niye durmuyorsun yerinde falan dedi ama benim kafa dağıtma şeklim böyle maalesef🫤
Annengilde seni üzen ne izin verme seni üzmelerine ya iki canlısın bide yazık günah.

Vermedigim sey kalmadı sabahtan beride öksürüyo cigerlerine de temiz dedi doktor dün. Çocuğumun gözlerinin altı morardı ici dısına çıktı artık. Evet kalorifer aksama kadar kapalıydı aslında aksamda acmayım bi daha odasının petegini

Annengilde seni üzen ne izin verme seni üzmelerine ya iki canlısın bide yazık günah.
Gerçekten öyle Yani bekarlığım zaten bir fedakarlıkla geçti o evde bu topikte bile Herkes bilir Ben bekar gibi değil hatta Evli bir kadın gibi hayatım vardı yani evin sorumluluğu işleri yükleri hep benim üzerimdeydi Evlenince ben bunu bıraktım Ama tabii ki psikolojik baskılar beni bırakmadı hamileyim Hala beni bırakmıyor üzülüyorum bu duruma yani eşime anlatmıyorum ki beni bir daha göndermez Ama dün o da çok üzüldü yani niye bu kadar üzgünsün merhaba Noldu vesaire diye eve geldim full ağladım artık bu son aylarıma yaklaşıyorum zaten bir daha gitmeyi düşünmüyorum Çünkü beni kötü etkiliyor

Arda tam 3 bucuk saattir aralıksız öksürüyo. Ne illet biseymis bu geniz akıntısı ne yapsam gecmedi. Zaten 2 tane havası var alerjisinden dolayı onları verdim alerji ilacını verdim buhar makinesini odasına actım zencefilli limonlu su yaptım ıhlamur yaptım balkona cıktık. Burnunu temizledim 4 kere en son banyoya soktum yok yine devam var mı önerisi olan bu öksürüge
Çok geçmiş olsun
Boğaz pastili iyi gelir benim küçük kızda da alerjik rinit var en son rusyadan böyle bir şurup getirmişti eşim iyi geldi kozalak şurubu gibi
1000033467.jpg

BEn anca evi toplayıp hastaneye giderim ütüyü de sonra yaparım inş Efser Efser
Benim arkadaş aradı iş çıkışı akşam üzeri çaya gelecek yemeğe gel diye israr ettim vakktim yok dedi tok tutucu bir abaratif tarzı bir şey yapayım mecimekli köfte yapayım
Dünden tatlı var
Bugün ütüyü sanırım akşam yaparım 😏

Gerçekten öyle Yani bekarlığım zaten bir fedakarlıkla geçti o evde bu topikte bile Herkes bilir Ben bekar gibi değil hatta Evli bir kadın gibi hayatım vardı yani evin sorumluluğu işleri yükleri hep benim üzerimdeydi Evlenince ben bunu bıraktım Ama tabii ki psikolojik baskılar beni bırakmadı hamileyim Hala beni bırakmıyor üzülüyorum bu duruma yani eşime anlatmıyorum ki beni bir daha göndermez Ama dün o da çok üzüldü yani niye bu kadar üzgünsün merhaba Noldu vesaire diye eve geldim full ağladım artık bu son aylarıma yaklaşıyorum zaten bir daha gitmeyi düşünmüyorum Çünkü beni kötü etkiliyor
Artık senin ailen eşin ve çocugun önceligin onlar oldukca takmayacaksın bile inan. Hele ki cocugun dogsun ondan sonra hic. Bende ilk evlendiğimde annem babam bana baskaları icin çok baskı yaptı doğum yaptım 5 gün olmus annemin arkadaşları gelmisti kızdım diy bana bir sürü sey söylediler. Baskaları yüzünden cok kalbimi kırdılar düsünüyorum şimdi söylüyorum onlarda sonradan anladı. Seninde öyle olacaktır. Son günlerin hamileligin tadını cıkar bu günler geri gelmeyecek
Çok geçmiş olsun
Boğaz pastili iyi gelir benim küçük kızda da alerjik rinit var en son rusyadan böyle bir şurup getirmişti eşim iyi geldi kozalak şurubu gibi Eki Görüntüle 3528650
Kozalak surubu gecen gün verdim verdigim gibi kustu ıhlamuru bile zar zor içiyo çilesini biz cekiyoruz.

Bitkisel bi şurup var öksürük için anında etki ediyor. Grintuss pediatrik. Ahsene hemen onu veririm ben balgamlı, kuru öksürük hemen faydası olur

Back
X