- 20 Mayıs 2024
- 549
- 2.221
- 28
Sabah okudum ama yazamamıştım çok üzüldüm gerçekten sana böyle hissettirdikleri içinHayırlı haftalar hayırlı günler hanımlar benim için dün aşırı aşırı keyifsiz bir gündü bilmiyorum hamilelikle hem kaynaklı bazı şeyleri de abartıyor muyum Yoksa gerçekten artık hiçbir şeye tahammül edemiyorum çok canım sıkkın Dün ailemle geçirmiştik günümü eşim işleri vardı Kendi ailesiyle Yani iki haftada bir falan Zaten gidiyorum ailemin yanına O bile beni üzmeye kırmaya yetiyor tam tersi olması gerekirken hayırlı huzurumu özlüyorum Gerçekten
Hafta sonu hiç yerimde durmadım Hatta eşim artık isyan etti ne oluyor sanki misafir gelecek her an biri gelecekmiş gibi sürekli bir şeyler işler yapıyorsun niye durmuyorsun yerinde falan dedi ama benim kafa dağıtma şeklim böyle maalesef
Hamileliğimin başında bir arkadaşım bana "bu zamanlarının keyfini çıkarmaya bak, eşinle vakit geçir. Başkaları yüzünden tartışmaya girme, kendine eşine odaklan. Şu an sadece karı koca olarak varsınız. Çok yakında hayatınıza anne baba olarak yeni sıfatlar eklenecek ve bu sorumluluk ömrünüzün yettiğince sizinle olacak. Geçmişe bakıp keşke dememek için her anı dolu dolu yaşa" demişti. İnsanız tabiki ve hormonlarımız deli çalışıyor. Mümkün olduğunca sen de kendine, eşine ve bebeğine odaklan. Artık çekirdek aile sizsiniz