• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı haftalar hayırlı günler hanımlar benim için dün aşırı aşırı keyifsiz bir gündü bilmiyorum hamilelikle hem kaynaklı bazı şeyleri de abartıyor muyum Yoksa gerçekten artık hiçbir şeye tahammül edemiyorum çok canım sıkkın Dün ailemle geçirmiştik günümü eşim işleri vardı Kendi ailesiyle Yani iki haftada bir falan Zaten gidiyorum ailemin yanına O bile beni üzmeye kırmaya yetiyor tam tersi olması gerekirken hayırlı huzurumu özlüyorum Gerçekten😪
Hafta sonu hiç yerimde durmadım Hatta eşim artık isyan etti ne oluyor sanki misafir gelecek her an biri gelecekmiş gibi sürekli bir şeyler işler yapıyorsun niye durmuyorsun yerinde falan dedi ama benim kafa dağıtma şeklim böyle maalesef🫤
Sabah okudum ama yazamamıştım çok üzüldüm gerçekten sana böyle hissettirdikleri için😟
Hamileliğimin başında bir arkadaşım bana "bu zamanlarının keyfini çıkarmaya bak, eşinle vakit geçir. Başkaları yüzünden tartışmaya girme, kendine eşine odaklan. Şu an sadece karı koca olarak varsınız. Çok yakında hayatınıza anne baba olarak yeni sıfatlar eklenecek ve bu sorumluluk ömrünüzün yettiğince sizinle olacak. Geçmişe bakıp keşke dememek için her anı dolu dolu yaşa" demişti. İnsanız tabiki ve hormonlarımız deli çalışıyor. Mümkün olduğunca sen de kendine, eşine ve bebeğine odaklan. Artık çekirdek aile sizsiniz 🌸

S selin18 Sende gelsene aramıza 🌹💜😇🥰bazen aşağıda görüyorum gel katil sohbetimize çoğu zaten dua grubu arkadaşlarımız 🥰🌹💜

Sende öyle en kadim dua dostumsun gel burdan konuşur sohbet ederiz güler ağlar huzunlenir birlikte paylaşırız herşeyi 😘💜🌿🏵🌼😊🌹

Artık senin ailen eşin ve çocugun önceligin onlar oldukca takmayacaksın bile inan. Hele ki cocugun dogsun ondan sonra hic. Bende ilk evlendiğimde annem babam bana baskaları icin çok baskı yaptı doğum yaptım 5 gün olmus annemin arkadaşları gelmisti kızdım diy bana bir sürü sey söylediler. Baskaları yüzünden cok kalbimi kırdılar düsünüyorum şimdi söylüyorum onlarda sonradan anladı. Seninde öyle olacaktır. Son günlerin hamileligin tadını cıkar bu günler geri gelmeyecek

Kozalak surubu gecen gün verdim verdigim gibi kustu ıhlamuru bile zar zor içiyo çilesini biz cekiyoruz.
Ya Ne saçma Daha yeni doğum yapmış insana gitmek gerçekten Haklısın doğru söylüyorsun Ben de diyorum hep kendime yuvama evimde huzuruma odaklanmak istiyorum ama bazen kafaya takıyorum illaki ama takmamam da gerekiyor artık dediğin gibi Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 🌺

Sabah okudum ama yazamamıştım çok üzüldüm gerçekten sana böyle hissettirdikleri için😟
Hamileliğimin başında bir arkadaşım bana "bu zamanlarının keyfini çıkarmaya bak, eşinle vakit geçir. Başkaları yüzünden tartışmaya girme, kendine eşine odaklan. Şu an sadece karı koca olarak varsınız. Çok yakında hayatınıza anne baba olarak yeni sıfatlar eklenecek ve bu sorumluluk ömrünüzün yettiğince sizinle olacak. Geçmişe bakıp keşke dememek için her anı dolu dolu yaşa" demişti. İnsanız tabiki ve hormonlarımız deli çalışıyor. Mümkün olduğunca sen de kendine, eşine ve bebeğine odaklan. Artık çekirdek aile sizsiniz 🌸
Çok doğru söylemiş gerçekten öyle bunu yapmaya çalışacağım mümkün olduğunca🌺 Çok teşekkür ederim

S selin18 Sende gelsene aramıza 🌹💜😇🥰bazen aşağıda görüyorum gel katil sohbetimize çoğu zaten dua grubu arkadaşlarımız 🥰🌹💜

Sende öyle en kadim dua dostumsun gel burdan konuşur sohbet ederiz güler ağlar huzunlenir birlikte paylaşırız herşeyi 😘💜🌿🏵🌼😊🌹
Bende hep görüyorum altta etiket edicem unutuyorum S selin18 selimm gel canım 🌹

Ya Ne saçma Daha yeni doğum yapmış insana gitmek gerçekten Haklısın doğru söylüyorsun Ben de diyorum hep kendime yuvama evimde huzuruma odaklanmak istiyorum ama bazen kafaya takıyorum illaki ama takmamam da gerekiyor artık dediğin gibi Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 🌺
Rica ederim Allah huzur mutluluk versin hepimize🌸

Çok teşekkür ederim arkadaşlar bende babamdan sonra motive olmak için bakıyordum baktım çoğu dua arkadaşlarım bande katılayım diye düşünürken etiketlemişsiniz. Memnuniyetle katılırım
penyez83 penyez83 MssPARE MssPARE ❤️🌸😘🤗
Bizde memnun oluruz geldiğine ❤️
Hoşgeldinnn dua, hatim arkadaşımm 😍

Back