- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Bişeyim yok aslında canım böyle genel bi hal iyiyim ama duygusalımNeyin var gönül ? Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah
Ben baya memnunum annem de bunu kullanırdı. Sıkıyorsun bekliyor hop iniyor ama çok ağır bir kokusu var. Temizledikten sonra ben 15 20 dk fanlı çalıştırıyorum kokusu gitsin diyeBunu bende çok duydum alıp denicem
Ben metede cok acmıstım beyaz gürültü zararı var mı bilmiyorum ama uyutup ilk yarım saat o derin uykuya gecene kadar odanın bi kösesinde acık bırakıyodumHatirladim onuEvet okudum biraz da ayni radyasyon dalgası falan dediğin gibi huzursuz oldum. Akşam fena ağlıyordu çocukların saçlarını kuruturken sakinleşti ve uyudu şok oldum. Gece az açtım telefondan yine ayni oldu. Böyle bisi var ama rahatsız edici. Alıştırmayım o zaman.
Spiral varken mi hamile kaldın deme öyle seyler nolurAradan sonra öyle oluyor ben spiral ile 7 sene sonra doğum yapmıştım küçük kızımda değişik ama güzel duygu biliyor ama bilmiyorsun yeni öğreniyor gibi hissediyorsun çoğu zaman karışık duygular
Bende bebekken dinletiyodum cok uyuturken aklı ermeye konusmaya baslayınca istemedi biliyo musun kapat dedi hemen korktu niye öyle yaptı bilmiyorumHamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla
@Aktif Lora
Benim oglanda şapka yapılacak dedi 8.10 geciyo sabah bucukta okula çıkacak zorunluda degilmiste uydurmasyon bisey yaptım tam 5 dakkadaOturma odası topladım süpürdüm️
Oğluma yerli malı için şapka yapıyorum baya kırpıntı olmuş her yer neyse ki topladım
Mutfak süpürdüm️
Kahvaltı bulaşığını yıkadım️
Haşlanmaya tavuk koydum çorba yapmayı düşünüyorum
Namaz kıldım️
Kuruyan çamaşırları çıkardım️
Yıkananları kurutmaya attım bazı parçaları astım️
Canlı dersime girdim 20 dk dır
Domol cok güzel ama sen hamilesin sen sıkma onu eşin güzelce her yerine sıksın fırının yarım saat beklesin sonra sen silDenedim ama Bi etki olmadı bende ya
Alacagım onu galiba cok öneriyorlar
Benimki cok uydurma bisey oldu gönülcümSüpersin ben kestim de yapıştırması kaldı
Yaprak çekirdek falan yapıcam
Sen hangi meyvelerden yaptın
Yaa çok iyimişBenimki cok uydurma bisey oldu gönülcümsabah 8de söylerse evden cıkmadan bi portakal kumkuat resmi felan vardı onları kestim şapkayıda zımbayla zımbaladım onları yapıstırdım. Altınada portakal yazdım büyük harflerle
Zaman olsaydı keşke güzel bisey yapardık. Gerçi bizim ki cok saçma bisey oldu çünkü bugun kutladılar sözde kantinden yediler kimse bisey yapmadı. Ögretmenimiz kantinede destek olsun diye böyle düsünmüs döner ayran tatlı yemisler. Bu arada senin oğlun kac yasındaydıYaa çok iyimiş
Bende sadece karpuz istedi sonra dedim başka meyveler de koyalım
Portakal elma falan kestim
Yapıştırıcam birazdan
Bide üzüm çizerim belki
4 yaşına girecek 2 ay kaldıZaman olsaydı keşke güzel bisey yapardık. Gerçi bizim ki cok saçma bisey oldu çünkü bugun kutladılar sözde kantinden yediler kimse bisey yapmadı. Ögretmenimiz kantinede destek olsun diye böyle düsünmüs döner ayran tatlı yemisler. Bu arada senin oğlun kac yasındaydı
Ruh huzurluysa gerisi önemli değil bonusYemekler dolapta mıtfak topsuz
Beden yorgun, ruh huzurlu, yemekler çok lezzetliydi.
Ruh huzurluysa gerisi önemli değil bonus
Hiç denemedim desemO Kajun tavığa bu kadar mı yakışır
Deneyecek yeni bir şeyin var o zaman buna memnun olmalısın ( ayşecik repliği vardı hayat sevince güzel filminde)Hiç denemedim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?