• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben metede cok acmıstım beyaz gürültü zararı var mı bilmiyorum ama uyutup ilk yarım saat o derin uykuya gecene kadar odanın bi kösesinde acık bırakıyodum

Spiral varken mi hamile kaldın deme öyle seyler nolur🫠 spirali mete 3 aylıkken kosa kosa taktırdım korkumdan olmasın öyle seyler

Bende bebekken dinletiyodum cok uyuturken aklı ermeye konusmaya baslayınca istemedi biliyo musun kapat dedi hemen korktu niye öyle yaptı bilmiyorum

Benim oglanda şapka yapılacak dedi 8.10 geciyo sabah bucukta okula çıkacak zorunluda degilmiste uydurmasyon bisey yaptım tam 5 dakkada😂

Domol cok güzel ama sen hamilesin sen sıkma onu eşin güzelce her yerine sıksın fırının yarım saat beklesin sonra sen sil
Tamam canım teşekkür ederim

Bugün 🧼
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım✔️( arka odanın camlarını kapatmayı unutmuşum akşama kadar havalandı ev😅)
Fırını sildim ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
1 posta çamaşır makinesine ardından kurutmaya çamaşır attım ✔️
Balkonu üstten sildim ıslak bezle✔️
Çocuk odasının yerlerini sildim ıslak mendille ✔️
Akşam yemeği yaptım ✔️(türlü,Bulgur pilavı)
Kek yaptım ✔️
.
Çamaşır katlıcam
Bulaşık makinesini boşaltıcam
.
Hanımlar size bir sorum var fırınınızı ne ile temizliyorsunuz yağ çözücü şu an bana çok ağır geliyor o yüzden kullanamıyorum cifle bulaşık deterjanı ıle vesaire temizlemeye çalıştım ama çok yoruldum bazı yağ kalıntıları vardı Doğal olan hangi yolla temizleyebilirim
Bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşırları katladım
Mutfak toplu ev toplu 👌🏻
Yarın nasipse arkadaşım gelecek kahvaltıya😍

4 yaşına girecek 2 ay kaldı 😊
Bizim öğretmenler de yerli malının dışında şeyler yapılıyor genelde bu yüzden sizlere ekstra zorluk olsun istemedik o yüzden sadece meyve ve kurıyemiş olacak demişler
Sınıflara bölmğşler
Bize 100 gram kurıyemiş düştü
Birine 3 elma
Birine 3 portakal bu şekilde yazmışlar🥰
Aa benim küçük oğlumla yaşıt sormus muydum acaba önceden😂 ben büyük oglana yaptım şapkayı 9 yaşına girecek o 3. Sınıf
Yemekler dolapta mıtfak topsuz 🫠

Beden yorgun, ruh huzurlu, yemekler çok lezzetliydi.
Allah kabul etsin 🥰
Bimdeki levent börek denendi onaylandı :KK30:
Oyy midem yanıyo yanacak bisey yemedigim halde durun daha yemek demeyin😂

Ben metede cok acmıstım beyaz gürültü zararı var mı bilmiyorum ama uyutup ilk yarım saat o derin uykuya gecene kadar odanın bi kösesinde acık bırakıyodum

Spiral varken mi hamile kaldın deme öyle seyler nolur🫠 spirali mete 3 aylıkken kosa kosa taktırdım korkumdan olmasın öyle seyler

Bende bebekken dinletiyodum cok uyuturken aklı ermeye konusmaya baslayınca istemedi biliyo musun kapat dedi hemen korktu niye öyle yaptı bilmiyorum

Benim oglanda şapka yapılacak dedi 8.10 geciyo sabah bucukta okula çıkacak zorunluda degilmiste uydurmasyon bisey yaptım tam 5 dakkada😂

Domol cok güzel ama sen hamilesin sen sıkma onu eşin güzelce her yerine sıksın fırının yarım saat beklesin sonra sen sil
Aaa neden acaba. Korkmuş olabilir belki de dediğin gibi

Ay bazen beeeen kaşlarım ağrıyınca farkediyorum😂 bide miyop um ben istemsizce gözlerimi kısıyorum gözlüğüm olduğu halde 😂
Bende miyopum buna rağmen gözlük kullanmıyorum (numaralı var hemide astigmatım da var)nolcaak benim bu halim
Herşeyi flu görmek belki de daha güzeldir 😶‍🌫️🤔🫠

Aa benim küçük oğlumla yaşıt sormus muydum acaba önceden😂 ben büyük oglana yaptım şapkayı 9 yaşına girecek o 3. Sınıf
Valla bende çok şey edemedim bu kadar oldu 🥰
Elma
Çilek
Muz
Portakal
Limon
Karpuz dilimi
🍋🍊🍉🍎🍌🍓

Eklentiler

• 20241216_235908.jpg
    20241216_235908.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 19