Tamam canım teşekkür ederimBen metede cok acmıstım beyaz gürültü zararı var mı bilmiyorum ama uyutup ilk yarım saat o derin uykuya gecene kadar odanın bi kösesinde acık bırakıyodum
Spiral varken mi hamile kaldın deme öyle seyler nolur spirali mete 3 aylıkken kosa kosa taktırdım korkumdan olmasın öyle seyler
Bende bebekken dinletiyodum cok uyuturken aklı ermeye konusmaya baslayınca istemedi biliyo musun kapat dedi hemen korktu niye öyle yaptı bilmiyorum
Benim oglanda şapka yapılacak dedi 8.10 geciyo sabah bucukta okula çıkacak zorunluda degilmiste uydurmasyon bisey yaptım tam 5 dakkada
Domol cok güzel ama sen hamilesin sen sıkma onu eşin güzelce her yerine sıksın fırının yarım saat beklesin sonra sen sil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah kabul etsin canımYedirip içirmişim aynı annem gibi onun huzuru şükür daha çok yedirmek istediğimi farkettim.
Mevlüd yapamıyorum oturma alanım az böyle bir kere daha çağırırım belki yakınları
Mekanı cennet olsun inşaAllah
Bulaşık makinesini boşalttımBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım( arka odanın camlarını kapatmayı unutmuşum akşama kadar havalandı ev)
Fırını sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
1 posta çamaşır makinesine ardından kurutmaya çamaşır attım
Balkonu üstten sildim ıslak bezle
Çocuk odasının yerlerini sildim ıslak mendille
Akşam yemeği yaptım (türlü,Bulgur pilavı)
Kek yaptım
.
Çamaşır katlıcam
Bulaşık makinesini boşaltıcam
.
Hanımlar size bir sorum var fırınınızı ne ile temizliyorsunuz yağ çözücü şu an bana çok ağır geliyor o yüzden kullanamıyorum cifle bulaşık deterjanı ıle vesaire temizlemeye çalıştım ama çok yoruldum bazı yağ kalıntıları vardı Doğal olan hangi yolla temizleyebilirim
Çamaşırları katladım
Mutfak toplu ev toplu
Yarın nasipse arkadaşım gelecek kahvaltıya
Valla acıktım beeO Kajun tavığa bu kadar mı yakışır
Ben denemiştim gerçekten çok iyi oluyor
Ne kaynıyorEveeet gece kaynaması geldi ben de nerde diyodum.
Anlamsız gülme gelir ya içten kaynarsınNe kaynıyor
Hee evet o yorgunlık üstü uykusuzlık ikisi üst üste gelince banada oluyor herşey çok komik geliyorAnlamsız gülme gelir ya içten kaynarsın
Aa benim küçük oğlumla yaşıt sormus muydum acaba önceden ben büyük oglana yaptım şapkayı 9 yaşına girecek o 3. Sınıf4 yaşına girecek 2 ay kaldı
Bizim öğretmenler de yerli malının dışında şeyler yapılıyor genelde bu yüzden sizlere ekstra zorluk olsun istemedik o yüzden sadece meyve ve kurıyemiş olacak demişler
Sınıflara bölmğşler
Bize 100 gram kurıyemiş düştü
Birine 3 elma
Birine 3 portakal bu şekilde yazmışlar
Allah kabul etsinYemekler dolapta mıtfak topsuz
Beden yorgun, ruh huzurlu, yemekler çok lezzetliydi.
Oyy midem yanıyo yanacak bisey yemedigim halde durun daha yemek demeyinBimdeki levent börek denendi onaylandı
Yaa çok kişide görünce bende bi yükselmiştim. Domol herkes memnun ama ben beğenmemiştim onuDenedim ama Bi etki olmadı bende ya
Alacagım onu galiba cok öneriyorlar
Aaa neden acaba. Korkmuş olabilir belki de dediğin gibiBen metede cok acmıstım beyaz gürültü zararı var mı bilmiyorum ama uyutup ilk yarım saat o derin uykuya gecene kadar odanın bi kösesinde acık bırakıyodum
Spiral varken mi hamile kaldın deme öyle seyler nolur spirali mete 3 aylıkken kosa kosa taktırdım korkumdan olmasın öyle seyler
Bende bebekken dinletiyodum cok uyuturken aklı ermeye konusmaya baslayınca istemedi biliyo musun kapat dedi hemen korktu niye öyle yaptı bilmiyorum
Benim oglanda şapka yapılacak dedi 8.10 geciyo sabah bucukta okula çıkacak zorunluda degilmiste uydurmasyon bisey yaptım tam 5 dakkada
Domol cok güzel ama sen hamilesin sen sıkma onu eşin güzelce her yerine sıksın fırının yarım saat beklesin sonra sen sil
Bu ben
Ay bazen beeeen kaşlarım ağrıyınca farkediyorum bide miyop um ben istemsizce gözlerimi kısıyorum gözlüğüm olduğu halde
Bende miyopum buna rağmen gözlük kullanmıyorum (numaralı var hemide astigmatım da var)nolcaak benim bu halimAy bazen beeeen kaşlarım ağrıyınca farkediyorum bide miyop um ben istemsizce gözlerimi kısıyorum gözlüğüm olduğu halde
Herşeyi flu görmek belki de daha güzeldir
Valla bende çok şey edemedim bu kadar olduAa benim küçük oğlumla yaşıt sormus muydum acaba önceden ben büyük oglana yaptım şapkayı 9 yaşına girecek o 3. Sınıf
Elma
Çilek
Muz
Portakal
Limon
Karpuz dilimi
Eklentiler