Duzenli ev temizlik

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Bazilari cok duzenli oluyor hep temiz hic usenmeden herseyi topluyor bende hep bir usengeclik var hep sonra toplarim diyerek bi bakiyorum hersey daginik duzenli planli olan boyle olan hanimlar ve ozellikle calisan nasil basariyorsunuz.duzenli olmak istiyorum dagilani aninda toplamak temizlemek.gunluk temizlik rutininiz nasildir hergun yaptiklariniz

oncelıkle bı evde hıc lazımsız gereksız esyayı olmayacak cunku bu gereksız esyalar temız olmaya duzenlı olmaya engel oluyo yapılan temızlık gorunmuyo bıde temızlık sıradında elıne ayagına dolanıyo oyuzden temızlıge baslamakta bı ısteksızlık getırıyo az esyalı evı temızlemek bence kolay yazdıklarım bana gore onemlı

Gereksiz esyam yoktur hic acimam çöpe atarım. Kırık eski işe yaramayan vs. giysileri çıkarır çıkarmaz dolaba asarim. üç tane kirli sepetim var dışarıda kirli birakmam ayırıp koyarım. Mutfakta yemek yaparken kirlettiklerimi yıkar kaldırır yemek sonrası bulaşıkla birlikte dolap buzdolabı bulaşık makinesi tezgah vs silerim. utuyu dışarı veriyorum zorlandigim parcalarda pantolon gömlek gibi gerisini de askidan alır almaz ütüler kaldiririm. dolaplarda cekmecelerde her şey tasniflidir. hangi eşya nerdedir bilirim. tuvalette rezarvuari açıp icine çamaşır suyu koyarım günlük temizlerim. banyo sonrası püskürtmeli deterjan sıkar üstüne su tutarim gibi. tabi bunun yaninda 15 günde bir yardımcı bir bayan gelir o da dip köşe bucak temizlik yapar.

Bende oyle usengecim bazen cok herseyi yapasm geliyor yapmam gereken zamandada usengecligim tutuyor bahar temizligine girdim bundan sonra usengec olmamayi dusunuyorum herseyi hemen kaldirmayi istiyorum umarim becerebilirim

öncelikle evdeki gereksiz eşyaları atın veya ihtiyacı olan birilerine verin, ev halkını uyarın kimse oturma odasına ve mutfağa kişisel eşyalarını bırakmasın herkes kendi odasında bıraksın eşyalarını
ortak alanlarda gereksiz bir bez parçası dahi olmasın
ortalıkta eşya olmayınca da süpürüp silmek çocuk oyuncağı gibi gelir
banyo ve tuvalet de sakince kullanılırsa temizliği de kolay olur bir sıkıntı kalmaz
diğer ayrıntı temizlikleri de ayda bir yaparsınız tamamdır
gereksiz eşyalar çöpe

+1

Rezervuar a çamaşır suyu akillicaymis ama zararı olmaz değil mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…