- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.792
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.261
benim işim henüz bitmedi :) eşlik ederim sanaBen de kalkayim 15.30 kendi kendime maraton yapayim
Hadi Hadi sana 1 saat daha toplanacak o mutfak sakın öyle bırakma sonra daha zor olur çabuuuuuuukkkkkkmutfağı alaşağı ettim toplayamadım
Super olur :) 2 dk daha dinlen hadi :)benim işim henüz bitmedi :) eşlik ederim sana
mutfağı alaşağı ettim toplayamadım
Evi komple süpürdüm,mutfağı topladım,çorba yaptım,yerlerini sildim çıktım,tozu alınacak ne varsa aldım,şimdi yemek molası verdim,birazdan wc yıkayıp işimi bitiricem@floresFAZLANAZLI yesa darkmore NAZ24 neler yaptınız bakalım 1 saatlik maratonda anlatın :) Ben de şirketten takip ediyorum sizi
Heyecandorukta'dan Naz'a kocamaaaaaaaanEvi komple süpürdüm,mutfağı topladım,çorba yaptım,yerlerini sildim çıktım,tozu alınacak ne varsa aldım,şimdi yemek molası verdim,birazdan wc yıkayıp işimi bitiricem
Sağol Can'ımHeyecandorukta'dan Naz'a kocamaaaaaaaan
Canim ben evi supurdum@floresFAZLANAZLI yesa darkmore NAZ24 neler yaptınız bakalım 1 saatlik maratonda anlatın :) Ben de şirketten takip ediyorum sizi
Masallah naz hanimciimiza nazarlar degmesinEvi komple süpürdüm,mutfağı topladım,çorba yaptım,yerlerini sildim çıktım,tozu alınacak ne varsa aldım,şimdi yemek molası verdim,birazdan wc yıkayıp işimi bitiricem
ovvv süperrrrrrrrrrrrrrrrrrCanim ben evi supurdum
Camasirlari attim yikaniyorlar su an az kaldi bitince kurutma makinasina koyacam
Banyomu yaptim
Mutfagimi toparladim
Ogluma yogurt yedirdim simdi de emzirerek uyutmaya calisiyorum
SağolMasallah naz hanimciimiza nazarlar degmesin
Cok iyi yapmissin canim ellerine saglikSağol,hafta sonu yoğun geçicek hiç iş yapamam mutfak harici,bugün biraz gaz verdim.
Cok tesekkur ederimovvv süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hadi ozaman ben yine kalktım 30 dk işim var.Ay bana yetmedi bu bir saatlik maraton hala isim vaaaaar
Allah rahmet eylesinVeeeee geldimbugünlük işim bitti,karşı komşumun babası vefat etmiş nur içinde yatsın ondan sebep evin önü çok kalabalık yoksa koltuk örtülerini sirkelicektim ayıp olur şimdi milletin tepesine olmaz kaldı yani
Benimde yemeğim var,ben evi yeni sildiğim için sadece süpürdüm zaten emekleyen çoçuğumda yokAllah rahmet eylesin
Olsun canim senin isler bittiydi ki zaten
Ben de yarinin yemegini yaptim simdi, bu aksama aperatif birseyler yeriz dunden kalanlar bitsin bari dedim
Sadece evi silme isim kaldi benim de
Ama oglum durmuyor mecbur onla ilgilencem
Aaa bi kiz bi oglan ne guzel Allah bagislasin canimBenimde yemeğim var,ben evi yeni sildiğim için sadece süpürdüm zaten emekleyen çoçuğumda yoköncekli işlerimiz çocuklarımız bende şimdi kızımı mıncıklayıp oğlumu almaya okula gidicem,asıl maraton birazdan başlıyor