DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Kapaklısını bilmiyorum. Ama ben memnunum. İçine küçük bir poşet koyuyorum o anlık işim bitince hemen toplayıp hooop büyük çöpe atıyorum poşetle. Tezgaha patates soğan soyma dönemi kapandı :))
Birazdaha derin ve kapakli canim ve ben cop kovasi kullanmiyorum unutkanlik var bende copu icinde unutuyorum bazen biyere gidince atmayi unutuyorum koku oluyor bende poset kullaniyorum gozumun onunde olsunki atayim bu biraz kucuk geliyor kapakli olani bulursam onu alirim

Birazdaha derin ve kapakli canim ve ben cop kovasi kullanmiyorum unutkanlik var bende copu icinde unutuyorum bazen biyere gidince atmayi unutuyorum koku oluyor bende poset kullaniyorum gozumun onunde olsunki atayim bu biraz kucuk geliyor kapakli olani bulursam onu alirim

Hmm o zaman başka tabi. Bu kadarcık şey mutfak çöpüne yetmez mümkün değil

A Anka NEREDESİN CANIM

Sana meydan okuma yapıyorum

Tezgah fotosu isteriz

Ama

Temiz tezgah

Hani şu sende olmayan :KK70:

Offf yaaa gece uyumuş kalmışım bir önceki geceden uykusuzdum malum... Gündüz de çok koşturdum uyumuşum sabah atayım artık... Akşam senin istediğin saatte temizdi halbuki... Ben yattım bizimkiler meyve yemiş mısır patlatmış dağıtmış... :KK43:

Anka'nın maddeleri

1. Butun ev süpürülecek ( nasıl bir enerjiyle yazmışım bu ilk 2 maddeyi... Evde değildim ki ustten şöyle bi süpürdüm tamam)
2. Bütün ev silinecek
3. Pazara gidilecek (gidildi)
4. Pazardan alına sebze-meyve yıkanıp kurutulup yerlerine yerleşecek (yapıldı)
5. WC yıkanacak (Yapıldı)

Bu arada NAVLEE NAVLEE o çöp şeysinden bende de var... :-)
Onun kapaklısı tupperwarede var normalde hiç görmedim...
Bak bu ama çöp için çok gereksiz bence...

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_92934916_449720034.jpg

X