- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.792
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Tamam tatlımmm dürteriz tabii :)Artık her akşam beni dürteceksiniz kızlar... O tezgah boş kalacak...
Bu aradaheyecandorukta sen etiketleyince de gelmedi
Mesajı alıntı yapıp quateleri silip mi ekliyorsunuz....
Kızlar tezgah temiz mi diye birbirimize bomba atışı yapacağız
Gelmiyor sanırım o kadar çok bildirim oluyor ki ben atlıyorum diye düşünüyordum.Yesa ekleyince sana geliyor mu ki... Amann neyse oldum olası gereksiz gelmiştir zaten etiketleme ve beğenme
OooolFAZLANAZLI hoş geldin canım nasılsın...
Maddeler de ütü yok değil mi ???? Günaydın canımGünaydın
Bomba atışı demeyelim ona meydan okuma daha güzel... Hamileler için bir yaptırımınız var mı bu konuda...
Yesa ekleyince sana geliyor mu ki... Amann neyse oldum olası gereksiz gelmiştir zaten etiketleme ve beğenme
Bomba atışı demeyelim ona meydan okuma daha güzel... Hamileler için bir yaptırımınız var mı bu konuda...
Darısı banaaaa :)Bu aradachaftalik aliskanliga dun geceden basladim ne guzel oluyormus temiz mutfak
Valla hemde gece 1.30da kalktim temizledim normalde olsa usenirim bu topige başlayalı pek bi hamarat oldumDarısı banaaaa :)
Valla hemde gece 1.30da kalktim temizledim normalde olsa usenirim bu topige başlayalı pek bi hamarat oldum
var ama bitirmek için hergün yapmam lazım malesefMaddeler de ütü yok değil mi ???? Günaydın canım
hoşbuldum canım iyiyim bugün sen nasılsın seni gördükçe çocuk yapasım geliyorYesa ekleyince sana geliyor mu ki... Amann neyse oldum olası gereksiz gelmiştir zaten etiketleme ve beğenme