DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Merhaba Topiğin ilk sayfasında ve Bildirim topiğinin ilk sayfasında kuralları paylaşmıştık aslında :) Amacımız işleri günlere bölerek ve her gün bildirim yaparak düzenli bildirim yaparak işlerimizi bitirmek o yüzden tek gün bildirim ve bu şekilde çoklu madde olmuyor :) Her gün 5 madde ve akşam + ya da - bildirim. Bunlar uyuyorsa eğer listeye eklerim :)

Hoş geldin canım ekliyorum :)
Hosbulduk canim hayirli olsun bolll msj olsun insallah

Ay bu yıl hastalıklar bitmek bilmiyor canım yaaa çok geçmiş olsun :KK36:

Canım 16 sına kadar biraz esneğiz ama 16 sında 15 günlük işlerimiz başlıyor sonra düzenli devam etmek istiyoruz :)
Biliyorum cnm insallah bi aksilik cikmaz maratonlara katilmak istiyorum ama hic saati tutturamadim ya

Canım sana ne güzel dinlenme fırsatı hayatını yaşa :KK70: Bu arada okuduğun kitap ve izlediğin filmlerden öneri istiyorum beğendiğin ve faydalı olacağını düşündüklerinden:KK200:

Bugünkü 5 maddem:

1.mutfagi toparlamak : yapıldı
2.odalari supurmek : yapıldı
3.odalari silmek :yapıldı
4.evrak işlerinin bir kısmını halletmek : bir kısmı yapıldı
5.kitap okumak ve film izlemek : kitap okundu film henüz izlenmedi :KK43:

Merhaba Topiğin ilk sayfasında ve Bildirim topiğinin ilk sayfasında kuralları paylaşmıştık aslında :) Amacımız işleri günlere bölerek ve her gün bildirim yaparak düzenli bildirim yaparak işlerimizi bitirmek o yüzden tek gün bildirim ve bu şekilde çoklu madde olmuyor :) Her gün 5 madde ve akşam + ya da - bildirim. Bunlar uyuyorsa eğer listeye eklerim :)

Hoş geldin canım ekliyorum :)

Ay bu yıl hastalıklar bitmek bilmiyor canım yaaa çok geçmiş olsun :KK36:

Canım 16 sına kadar biraz esneğiz ama 16 sında 15 günlük işlerimiz başlıyor sonra düzenli devam etmek istiyoruz :)

Canım sana ne güzel dinlenme fırsatı hayatını yaşa :KK70: Bu arada okuduğun kitap ve izlediğin filmlerden öneri istiyorum beğendiğin ve faydalı olacağını düşündüklerinden:KK200:
Çok bir şey de yapmıyorum aslında ama hazır burdayken annişimi rahat ettirmek istiyorum, anneciğim biraz dinlensin istiyorum :KK68: bu arada çok güzel filmler var aslında nasıl filmlerden hoşlanıyorsun ? şu sıralar Milli Eğitim in önerdiği film ve kitapları izliyor ve de okuyorum. Zülfü Livaneli'nin Serenad'ını okumadıysan şiddetle tavsiye ederim. Bir solukta okumuştum :KK15:

Yesa1 yataktan 5 madde bildiriyor

1. Balkon yikama YIKANDI
2. Koltuk silme 2 KOLTUK SILINDI
3. Utu yapma YAPILDI
4. Çarşı ve kuafor halletme HALLOLDU
5. Çiçekleri sulama SULANDİ

YESA1 YİNE 5 TE 5 YAPMIŞTI :)
:nazar:Yesa nın maşallahı var bugün :nazar: Bildirim saatine baktım inanamadım :KK57::KK57::KK57:

Bugünkü 5 maddem:
1.mutfagi toparlamak : yapıldı
2.odalari supurmek : yapıldı
3.odalari silmek :yapıldı
4.evrak işlerinin bir kısmını halletmek : bir kısmı yapıldı
5.kitap okumak ve film izlemek : kitap okundu film henüz izlenmedi :KK43:

Çok bir şey de yapmıyorum aslında ama hazır burdayken annişimi rahat ettirmek istiyorum, anneciğim biraz dinlensin istiyorum :KK68: bu arada çok güzel filmler var aslında nasıl filmlerden hoşlanıyorsun ? şu sıralar Milli Eğitim in önerdiği film ve kitapları izliyor ve de okuyorum. Zülfü Livaneli'nin Serenad'ını okumadıysan şiddetle tavsiye ederim. Bir solukta okumuştum :KK15:

:nazar:Yesa nın maşallahı var bugün :nazar: Bildirim saatine baktım inanamadım :KK57::KK57::KK57:
Hayirli evlat işte maşallah sana canımcım :)

Milli eğitim tavsiyesi diye merak ettim canım hepsi olabilir hiç fark etmez sıkıcı olmasın yeter :) Serenad i okudum bende bir solukta muhteşemdi yaa sonra deli gibi araştırmistim tüm detaylarını :)

Günaydın arkadaşlar...

Dün dünde kaldı bu gün yola devam.... :-)
Hemen maddeler geliyor...

1.Pazar kahvaltısı hazırlamak(pazarları biraz teferruat oluyor)
2. Savaş odasına dönecek olan mutfağı toplamak :-)
3. 3 makine çamaşır yıkanıp asılacak
4. Yıkanan çamaşırlar utulenip yerleşecek
5.yemek yapılacak

Eşime De 5 madde yazayım gaza gelsin:-)

1. Nevresim değiştir
2. Wc yıka
3. Banyo yıka
4. Kilere inecekleri indir
5. Yazık ya 5 olmasın :-)

X