düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

Bende duzenli adet goruyom 4 aydirda korunmuyoruz hala bebis adet olmama 1hafta kaldi ama insallah olmam..

benim de 4 ay oldu aynen herşey yolunda görünüyor ama bebiş yok. neden neden diye soruyor insan kendi kendine. tabi Allah bilir zamanını biz bilemeyiz belki de hayırlı zaman gelmemiştir.

benim de 4 ay oldu aynen herşey yolunda görünüyor ama bebiş yok. neden neden diye soruyor insan kendi kendine. tabi Allah bilir zamanını biz bilemeyiz belki de hayırlı zaman gelmemiştir.

Folik asit kullaniyorum bide saglikli gebe kalabilmek icin insallah diyorum ya Allah buyuktur dogru zamani vakti bilen o seninde dedigin gibi

Folik asit kullaniyorum bide saglikli gebe kalabilmek icin insallah diyorum ya Allah buyuktur dogru zamani vakti bilen o seninde dedigin gibi

ben de ilk 3 ay kullandım folik asit ama bu ay kullanmadım. acaba o mu gebeliği engelliyor die bile düşündüğüm oldu!! herşeyden kıl kapıyorum artık, yediğime içtiğime bile çok dikkat ediyorum. hangi yiyecek içecek gebeliği kolaylaştırır, hangisi engeller diye araştırıp duyduğum şeyleri denemeye çalışıyorum. bu ay keçiboynuzu deniyorum bakalım hayırlısı...

Bende keciboynuzunu deneyeyim kurusunu mu kullaniyon yoksa pekmezini mi bide gebe kalabilmek icin duzenli birlikte olmak gerekiyo ozellikle yumurtlama zamaninda

Arkadaşlar benimde 6 ay oldu.bugun doktora gittim ayrintiili kontrol yapildi.tedaviye basliyoruz dedi dokrorum.cok ilgliydi.umut doldu icim.hicbir sorun yok 4-5 aya hamile kalirsin dedi...folk asit mutlaka kullanmak gerek dedi.ben ayrica corek otu bal tarcin yapiyorum bakalim artik...

Rabbim cumlemize iinsallah bebek sahibi olmayi nasip eder

Bende keciboynuzunu deneyeyim kurusunu mu kullaniyon yoksa pekmezini mi bide gebe kalabilmek icin duzenli birlikte olmak gerekiyo ozellikle yumurtlama zamaninda

İbrahim Saraçoğlu'nun verdiği bi tarifi yaptım. yarım litre suyu kaynatıp 5-6 keçiboynuzunu kırıp suya atıyon. kısık ateşte 8-10dk kaynatıp soğuyunca sabah ve akşam bir bardak içiyon. yumurtlamamı da takibe aldım bu ay o zamanlarda çalışcas :13:

Hadi insallah ilk firsatta bende denicem hafta sonu yolum aktarlara duserse alirim artik.

Benimde duzenli 30 gunde adet oluyorum tam 12 sene oldu bizdede hic sorun yok esimdede bendede dr gayet sagliklisiniz dedi ama olmuyo artik duadan baska bisi gelmiyo elimizden rabbime kaldi isimiz hayirlisi rabbim hepimize nasip etsin yavrumuzu kucagimiza almayi inşallah

Allah yardımcın olsun arkadaşım. soğan kürü, incir kürü, keçiboynuzu kürü gibi doğal kürleri denedin mi peki

sonuç ne çok merak ettim benimde 2 çocuk olmuyorda tam 20 aydır sanırım hemen hemen aynı zamanda bırakmışız korunmayı dr bizede bişey yok dedi ama olmuyor işte siz neler yaptınız tüp bebek kesinmi olucak ?

tüp tede negatif sonuç aldık cnm yapabileceğim herşeyi yapıyorum ama rabbim nasip etmedikten sonra olmuyor malesefki.artık plan yapmak hayaller kurmak istemiyorum çok zormuş gerçekten başına gelmeyen bilemez.
bir ay ara verip dondurduğumuz embriyolardan tekrar deneyeceğiz. keşke bir sıkıntı olsaydıda sebebi belli olsaydı sebepsiz infertilite daha can sıkıcı

evet ya sebepsiz hiç bir şey yok ama olmuyor bu nedir arkadaş anlamıyorum sağlıklı bi çocuk dünyaya getirdik ama 2 cisi yok :))
olucak olucak inş. sanırım sabırlı olmak lazım bilmiyorum artık vallah çok kafam karışık her şeyin hayırşısı artık diyorum kaderde 3 kişilik bi aile olmak varmış diyorum allahım çocuklarımıza sağlık sıhhat versin ne yapalım ...

merhaba arkadaşlar bende artık hamileyim rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah

Slm kızlar benm adetim cok duzenlidir.10 aydır evliyiz korunmadk ama cokta bebegin üstüne dusmedik bu bikac aydir yogun calisiyoruz.bu ay adetime 4gun var belim bugun agirmaya başladı bobreklerim mi adet sancisi gibi mi anlamiyorum.gaz sancisi cekiyorum ayni zamanda.akintimda var ve cok halsizim surekli uyuyorum.test yaptm az önce erken biliyorum ama sabirszm negatif cikti.ne dersiniz var midr bisi.goguslerim hic agrimio adettede agrimazdi zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…