• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli adet gecikmesi :s

Hatungillerden

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
20
0
6
İstanbul
Konunun yeri burasimi biliyorm ama bu bana dert oldu artik :(
Adetlerm gunu gunune olmasa da duzenliydi 4-5 ay oncesine kadar. Ama son aylarda, heray en az 3-4 gun gec adet oluyorum. Bi problen olmasndan korkuyorm ama doktora gitmekte istemiyorm su asama da. Bu sorunla karsilasan yada bilgisi olanlar yardimci olabilirmi lutfen. İki hafta sonra dugunum var ve en kisa zamande bebek istiyoruz. Bu gecikmeler sorun yaratirmi

Son düzenleme:
Konunun yeri burasimi biliyorm ama bu bana dert oldu artik :(
Adetlerm gunu gunune olmasa da duzenliydi 4-5 ay oncesine kadar. Ama son aylarda, heray en az 3-4 gun gec adet oluyorum. Bi problen olmasndan korkuyorm ama doktora gitmekte istemiyorm su asama da. Bu sorunla karsilasan yada bilgisi olanlar yardimci olabilirmi lutfen. İki hafta sonra dugunum var ve en kisa zamande bebek istiyoruz. Bu gecikmeler sorun yaratirmi

dügün stresine baglı olarak gecikmeye başlamış olabilir
benim tavsiyem evlenmeden önce genel bi kadın dogum muaynesi olmanı tavsiye ederim

Normal adet döngüsü 28 gün tabi ama kişiden kişiye değişir..Stres yaptıysan o yüzden de gecikmiş olabilir..

Benim normalde hep 30 günde bi olurken 35 - 36 günde bile olduğu olmuştur...

Hatta bende kendimde hormonal bozukluk var zannedip , belki bebeğim bile olmaz diye düşünürdüm..

Ama şu an 3 yaşında kızım var..Dert etme yani..

dügün stresine baglı olarak gecikmeye başlamış olabilir
benim tavsiyem evlenmeden önce genel bi kadın dogum muaynesi olmanı tavsiye ederim
Tesekkur ederm tavsiyeniz icin. En dogru sonucu oyle alicam sanirim.

Normal adet döngüsü 28 gün tabi ama kişiden kişiye değişir..Stres yaptıysan o yüzden de gecikmiş olabilir..

Benim normalde hep 30 günde bi olurken 35 - 36 günde bile olduğu olmuştur...

Hatta bende kendimde hormonal bozukluk var zannedip , belki bebeğim bile olmaz diye düşünürdüm..

Ama şu an 3 yaşında kızım var..Dert etme yani..

Aynen bende o dusuncedeyim kafama da takmaya basladim artik iyice. Dusunmemeye calisiyorm ama zor. Cook tesekkur ederm yorumunuz icin.

Son düzenleme:
Düğün stresindendir.Zordur o dönemler.Yinede aklınıza takılırsa bir doktora görünürsünüz
Mesela kendimden örnek vereyim benimki öyle 3-4 gün gecikme değil 3-4 ay olamama durumu.
Dr gittiğimde basit bir kist dedi, ilaçla hallettik tam düzene girdi derken yine 3-4 ay olamamaya başladım.Tekrar gittim ultrasonla baktı ama temiz dedi kist yok.Tekrar gideceğim bugünlerde olamıyorum bir türlü 3.aya girdim.

Düğün stresindendir.Zordur o dönemler.Yinede aklınıza takılırsa bir doktora görünürsünüz
Mesela kendimden örnek vereyim benimki öyle 3-4 gün gecikme değil 3-4 ay olamama durumu.
Dr gittiğimde basit bir kist dedi, ilaçla hallettik tam düzene girdi derken yine 3-4 ay olamamaya başladım.Tekrar gittim ultrasonla baktı ama temiz dedi kist yok.Tekrar gideceğim bugünlerde olamıyorum bir türlü 3.aya girdim.

Evet stresinde etkisi var sanirim. Cok ani bi evlilik karari aldik. Ve hersy cok hizli gelisti etkiledi bu beni sanirim.
Tesekkur ederim yorumunuz icin, umarim sizinde onemli bi saglik sorununuz yoktur.

cnm civanperçemi ve aslanpençesini sana öneririm kullan bak hayretle göreceksin daha ilk aydan nasıl düzene girdiğini bana dua edersin sonra

Back