- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
- #1.061
Sıradaki arkadaş için 1 tane okuyacağım inşallahBildirim yapmayanlar arkadaşlar arasında günlerdir hiçbir duaya katılmayanlar var lütfen kimsenin hakkına girmeyin
G Gokyuzummm
Ronron77
kavs-i kuzah
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
@morkagit
poncikbirgelincik
Mucizemm222
Bonus
nur1134
OkudumSimdiden kabul oldu dualariniz .
1 tane daha okuyorum.
Merhaba geç mi kaldım bende katılabilir miyim
39 canım şuan okunan okuyabilirsen bugüne okursan iyi olur vallaeksik var mı? Uyumadan okuyayım. Eksik yoksa yarın için 1 tane alayım
Aldım sabah namazında okurumhergün düzenli bildirim yapabilecekseniz ekleyebilirim listeye
39 canım şuan okunan okuyabilirsen bugüne okursan iyi olur valla
Hayırlı sabahlar okudum.yalniz okurken isim veriyor muyuz ya da niyetini söylüyor muyuz?tamam canım ekliyorum listeye okuyunca yazarsın
Aminn 1 yasın alıyorum Allah kabul etsın inşallahİsmim Hatice
Okunacak olan tüm Yasin-i Şerifleri Peygamber Efendimiz'e Ali'ne Ashabına bütün peygamberlerin ruhuna, ölmüşlerimin ruhlarına,şehitlerimizin,suhedalarimizin ve bir Fatiha okuyacak yok mu diyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına hediye eyliyorum haberdar eylesin Rabbim.
Rabbim Peygamberimiz hurmetine bize hayırlar nasip etsin inşallah, yolundan izinden ayırmasın, ahiretimizde dünyamızda afiyet nasip etsin.. Aminnnn.
Sıra bendeydi kizlar belki okumak isteyen olur arkadaş geç giricek sanırım ben yazayım buraya
Allah razı olsun hepinizden.
Dünkü son kalan okunmayan 41.nci Yasini de ben okudum.
Canim liste alimini durdurup bir an önce listeyi bitirsek iyi olmazmi gunlerce bildirim yapmayan kisiler bile oluyor böyle cok uzuycak,,,,,
mutlulukbenihicbirakma
Liste hergün sayı tamamlanınca yayınlanıyor takip edin canım adetli olanlar olduğu için bazen atlama olabiliyorTamam listeye ekleyin o zaman. Listeyi başa tutturur musunuz sıra kimde kime okuyoruz görelim en azından
İsmim Hatice
Okunacak olan tüm Yasin-i Şerifleri Peygamber Efendimiz'e Ali'ne Ashabına bütün peygamberlerin ruhuna, ölmüşlerimin ruhlarına,şehitlerimizin,suhedalarimizin ve bir Fatiha okuyacak yok mu diyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına hediye eyliyorum haberdar eylesin Rabbim.
Rabbim Peygamberimiz hurmetine bize hayırlar nasip etsin inşallah, yolundan izinden ayırmasın, ahiretimizde dünyamızda afiyet nasip etsin.. Aminnnn.
Sıra bendeydi kizlar belki okumak isteyen olur arkadaş geç giricek sanırım ben yazayım buraya
Allah razı olsun hepinizden.
Dünkü son kalan okunmayan 41.nci Yasini de ben okudum.
Ben hatice için (H M) 3 Yasin alıyorum canımorjinal19 arkadaşımızın sayısı tamamlandı
Sıradaki arkadaşımızH M
Rabbim niyetini kabul etsin inşallah
☆☆Yeni gelen arkadaşlar için aşağıdaki güncel sıralı listedir yanlarında yazan bir önceki arkadaşa okunan sayılardır
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ -1
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -1
SoLeiL12 -2
G Gokyuzummm BİLDİRİM YAPMADI
Ronron77 BİLDİRİM YAPMADI
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -1
orjinal19 -2
kavs-i kuzah ÖZEL GÜN