- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 34
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
- #1.041
Tamam 12 tane kaldi yaniOkunan 29 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam 12 tane kaldi yaniOkunan 29 canım
Tamam 12 tane kaldi yani
Evet canım hergün 1 kişiye 1 ya da daha fazla okuyabiliyorsak okuyoruz ama hergün düzenli bildirim yaparım diyorsan alayım lütfen yoksa çok zor oluyorBende katılmak isterim bilgi verir misiniz her gün bir Yasin mı okucaz
Evet hergun bahaneyle okumak istiyorum okuyamicak olursam haber veririm. Bende 28 Mart ocin toplamak istiyordum o güne ayarlayabilir miyizEvet canım hergün 1 kişiye 1 ya da daha fazla okuyabiliyorsak okuyoruz ama hergün düzenli bildirim yaparım diyorsan alayım lütfen yoksa çok zor oluyor
mutlulukbenihicbirakma canım okuduk Rabbim kabul etsin inşallahBildirim yapmayanlar arkadaşlar arasında günlerdir hiçbir duaya katılmayanlar var lütfen kimsenin hakkına girmeyin
G Gokyuzummm
Ronron77
kavs-i kuzah
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
@morkagit
poncikbirgelincik
Mucizemm222
Bonus
nur1134
Canım 1 tane okudum inşaAllahBildirim yapmayanlar arkadaşlar arasında günlerdir hiçbir duaya katılmayanlar var lütfen kimsenin hakkına girmeyin
G Gokyuzummm
Ronron77
kavs-i kuzah
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
@morkagit
poncikbirgelincik
Mucizemm222
Bonus
nur1134
Allahim hepinizden razi olsun. Tum okuyanlardan vakit ayrılanlardan razi olsun.hepimizin dualari kabul yuvalari huzur bulsun insaallah. Yeni kisiyemi geciyoruzmutlulukbenihicbirakma canım okuduk Rabbim kabul etsin inşallah
canım sıraya göre gidiyoruz öne aldığımız acil durumda arkadaşlar oldu ama biz şuan 18. kişideyiz herkes sırasını bekliyor herkesin kendine göre derdi oluyor o yüzden bişey diyemicem arkadaşlara sorarız denk gelirse olur ama söz verememEvet hergun bahaneyle okumak istiyorum okuyamicak olursam haber veririm. Bende 28 Mart ocin toplamak istiyordum o güne ayarlayabilir miyiz
hergün düzenli bildirim yapabilirim dersen ekleyim canım seni listeyeSabah namazında ben de okurum
Allahim hepinizden razi olsun. Tum okuyanlardan vakit ayrılanlardan razi olsun.hepimizin dualari kabul yuvalari huzur bulsun insaallah. Yeni kisiyemi geciyoruz
Her gün düzenli okumaya çalışırım regli dönemi hariccanım sıraya göre gidiyoruz öne aldığımız acil durumda arkadaşlar oldu ama biz şuan 18. kişideyiz herkes sırasını bekliyor herkesin kendine göre derdi oluyor o yüzden bişey diyemicem arkadaşlara sorarız denk gelirse olur ama söz veremem
hergün düzenli bildirim yapabilirim dersen ekleyim canım seni listeye
tamam canım ekliyorum listeye okuyunca yazarsınHer gün düzenli okumaya çalışırım regli dönemi haric
1 tane daha okuyorum.37 oldu canım daha sayı dolmadı henüz