- 11 Nisan 2007
- 83.267
- 483.374
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
2 tane aldım o zamanArkadaşlar henüz okunan 14 özel gününde olan arkadaşlarımız fazlalaştı okuyabilecek olanlar 1er fazla olsun okursa sevinirim
Bildirim yapmayanlar
zey_nep
SoLeiL12
@Gokyuzummm
Ronron77
burcusami
@kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Bonus
@YaKaMoZz-z
@Sadelikherseydir
Mehfam
goah
poncikbirgelincik
Catlak-kurabiye
@Mucizemm222
@Minik Meleklerim
Yarimm66
2 tane aldım. Allah kabul etsin inşaAllahArkadaşlar henüz okunan 14 özel gününde olan arkadaşlarımız fazlalaştı okuyabilecek olanlar 1er fazla olsun okursa sevinirim
Bildirim yapmayanlar
zey_nep
SoLeiL12
@Gokyuzummm
Ronron77
burcusami
@kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Bonus
@YaKaMoZz-z
@Sadelikherseydir
Mehfam
goah
poncikbirgelincik
Catlak-kurabiye
@Mucizemm222
@Minik Meleklerim
Yarimm66
2 tane okudum inşaAllahArkadaşlar henüz okunan 14 özel gününde olan arkadaşlarımız fazlalaştı okuyabilecek olanlar 1er fazla olsun okursa sevinirim
Bildirim yapmayanlar
zey_nep
SoLeiL12
@Gokyuzummm
Ronron77
burcusami
@kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Bonus
@YaKaMoZz-z
@Sadelikherseydir
Mehfam
goah
poncikbirgelincik
Catlak-kurabiye
@Mucizemm222
@Minik Meleklerim
Yarimm66
Ben bitane okudum inşallah fazlasınıda okumaya çalışıcam okursam bildirim yaparım Allah kabul etsinSoLeiL12 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sıradaki arkadaşımızburcusami
NİYETİ;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle.. Rizana uygun yaşayıp rizana uygun ölmeyi nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Canım kizimla cennette buluşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı kucağına alabilcegi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina ya Şafi isminle sifa nasip eyle, dertli kullarina deva, borclulara edalar nasip eyle rabbim.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen dualarimizi kabul eyle..
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ- 3
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 1
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -4
@Gokyuzummm - BİLDİRİM YAPMADI
Ronron77 -1
@Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
@orjinal19 - ÖZEL GÜN
@kavs-i kuzah -1
@kavs-i kuzah ANNESİ-1
R rana20 -1
@hurgenaral -1
Bonus -1
@Merayyy -1
H M -2
@Tosun Pasa - ÖZEL GÜN
@YaKaMoZz-z -2
@Sadelikherseydir -1
Mehfam - BİLDİRİM YAPMADI
@askrhpozitif -1
goah -1
@28mn -1
@morkagit -1
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
@Mucizemm222 -1
@Suskunhanim - BİLDİRİM YAPMADI
@Minik Meleklerim - BİLDİRİM YAPMADI
mutlulukbenihicbirakma -1
Yarimm66 -2
@nur_nursa -1
R rana20 ANNESİ-1
@morkagit ARKADAŞI - BİLDİRİM YAPMADI
Son 4 kaldiginda bi tane ben bi tane mutlulukbenihicbirakma okumustu. Sana 2 kalmisti yani. Bide bu arkadas okuduysa sana 1 kaldi.mesajlari okuyamadin sanirimCanım ben kendim için aldıklarımı daha okumadım, kandil gecesi okuyacağım. 4 tane okuyacaktım 3'e düşürdüm. Çok sağolun.
Canım evet bana 1 tane kaldı ama önceden ben 2 tane almıştım toplam 3 tane okuyacağım. Ayrıca duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Son 4 kaldiginda bi tane ben bi tane mutlulukbenihicbirakma okumustu. Sana 2 kalmisti yani. Bide bu arkadas okuduysa sana 1 kaldi.mesajlari okuyamadin sanirim
Ben o kalan 4ten bahsettigini sandimCanım evet bana 1 tane kaldı ama önceden ben 2 tane almıştım toplam 3 tane okuyacağım. Ayrıca duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
SoLeiL12 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sıradaki arkadaşımızburcusami
NİYETİ;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle.. Rizana uygun yaşayıp rizana uygun ölmeyi nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Canım kizimla cennette buluşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı kucağına alabilcegi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina ya Şafi isminle sifa nasip eyle, dertli kullarina deva, borclulara edalar nasip eyle rabbim.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen dualarimizi kabul eyle..
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ- 3
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 1
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -4
@Gokyuzummm - BİLDİRİM YAPMADI
Ronron77 -1
@Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
@orjinal19 - ÖZEL GÜN
@kavs-i kuzah -1