- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Tamam canım Allah razı olsuncanım 2 tane kaldı sana yazıyorum ozmn, ALLAH KABUL ETSİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım Allah razı olsuncanım 2 tane kaldı sana yazıyorum ozmn, ALLAH KABUL ETSİN
Sabah 1 tane okuyacağım inşallahSoLeiL12 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sıradaki arkadaşımız burcusami
NİYETİ;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle.. Rizana uygun yaşayıp rizana uygun ölmeyi nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Canım kizimla cennette buluşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı kucağına alabilcegi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina ya Şafi isminle sifa nasip eyle, dertli kullarina deva, borclulara edalar nasip eyle rabbim.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen dualarimizi kabul eyle..
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ- 3
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 1
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -4
G Gokyuzummm - BİLDİRİM YAPMADI
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -1
kavs-i kuzah ANNESİ-1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Bonus -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky - ÖZEL GÜN
YaKaMoZz-z -2
Sadelikherseydir -1
Mehfam - BİLDİRİM YAPMADI
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -1
@morkagit -1
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim - BİLDİRİM YAPMADI
Tenceresiz kaldim anne - BİLDİRİM YAPMADI
mutlulukbenihicbirakma -1
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ-1
@morkagit ARKADAŞI - BİLDİRİM YAPMADI
Canım pazaetesi benim okul günüm olduğundan çok yoğun oluyorum bir de iftara misafirim çıktı son dk, dün okuyamadım ama şimdi iki tane okuyup yazarım insallahbildirim yapmayan arkadaşlar
S Sabr-Sukur-Dua
SoLeiL12
G Gokyuzummm
Ronron77
S Sonbahar12345
humanbeings
orjinal19
R rana20 ve annesi
H hurgenaral
poncikbirgelincik
Mucizemm222
S Suskunhanim
Tenceresiz kaldim anne
Canım 2 tane okudum, Allah kabul etsin(dün için de özür dilerim,aklımdan çıkmadı ama okuyamadım )SoLeiL12 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
NİYETİ;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle.. Rizana uygun yaşayıp rizana uygun ölmeyi nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Canım kizimla cennette buluşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı kucağına alabilcegi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina ya Şafi isminle sifa nasip eyle, dertli kullarina deva, borclulara edalar nasip eyle rabbim.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen dualarimizi kabul eyle..
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -4
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -1
kavs-i kuzah ANNESİ-1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Bonus -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky - ÖZEL GÜN
YaKaMoZz-z -2
Sadelikherseydir -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -1
@morkagit -1
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ-1
Canım yazmıştım gözünden kaçtı snırım arkadaşım SoLeiL12 için 1 tane okudu.SoLeiL12 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
NİYETİ;
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -4
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -1
kavs-i kuzah ANNESİ-1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Bonus -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky - ÖZEL GÜN
YaKaMoZz-z -2
Sadelikherseydir -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -1
@morkagit -1
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ-1
Canım ben kendim için aldıklarımı daha okumadım, kandil gecesi okuyacağım. 4 tane okuyacaktım 3'e düşürdüm. Çok sağolun.Canım yazmıştım gözünden kaçtı snırım arkadaşım SoLeiL12 için 1 tane okudu.
Tamam öyle yaparsın. Allah kabul etsin canımCanım ben kendim için aldıklarımı daha okumadım, kandil gecesi okuyacağım. 4 tane okuyacaktım 3'e düşürdüm. Çok sağolun.
Bugun için 1 yasin okudum Allah kabul etsin inşallahSoLeiL12 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
NİYETİ;
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -4
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -1
kavs-i kuzah ANNESİ-1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Bonus -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky - ÖZEL GÜN
YaKaMoZz-z -2
Sadelikherseydir -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -1
@morkagit -1
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ-1
Canım ben 1 hafta okuyamam izine ayrıldımSoLeiL12 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
NİYETİ;
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -4
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -1
kavs-i kuzah ANNESİ-1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Bonus -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky - ÖZEL GÜN
YaKaMoZz-z -2
Sadelikherseydir -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -1
@morkagit -1
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ-1
Canım kusura bakma gözden kaçmış ozmn hakkını helal et arkadaş okuyacaklarına eklemiş onunda duası girmiş oldu Allah kabul etsinCanım yazmıştım gözünden kaçtı snırım arkadaşım SoLeiL12 için 1 tane okudu.
Estağfurullah :)Canım kusura bakma gözden kaçmış ozmn hakkını helal et arkadaş okuyacaklarına eklemiş onunda duası girmiş oldu Allah kabul etsin
Bugun için 1 yasin okudum Allah kabul etsin inşallah ve