düzenlenmiş haliyle "pınar'ın çeyizi"

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım zevklerımız cok uyusuyor gule gule kullan mutlu gunler de ınsaallah hepsını cok begendım ozellıkle tekstıl bolumunu...

canım güle güle kullan hepsi çok güzeller. bayılırım yeni eşyaya. yeni ev kokusuna. ben günlük yemek takımının markasını soracaktım. şöyle uygun fiyatlı az parçalı kare bir takım arıyorum da??

canım güle güle kullan hepsi çok güzeller. bayılırım yeni eşyaya. yeni ev kokusuna. ben günlük yemek takımının markasını soracaktım. şöyle uygun fiyatlı az parçalı kare bir takım arıyorum da??

çok teşekkür ederimmmm :) canım benim günlük yemek takımım bernardo romanca şu an fiyatı 400 tl ama 2. ürüne %50 indirim var ikinci bi ürüne ihtiyacın varsa uygun olur fiyatı .. misafir yemek takımımda bernardo ..

Canım herşey çok zevkli gerçekten.İyi günlerde kullan. :16:Yalnız bir sorunum var düzenlenmiş haliyle diye başlığı görünce koştum geldim:10:. Resimleri ilk sayfada nasıl topluyoruz benimde herbiri bir sayfada da. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim:)

Son düzenleme:
Canım ben eski başlığımdan tamamen farklı bi başlık açtım ..
Sen aynı başlıkta İlk sayfada toplamak istiyorsan
ilk mesajın altında düzenleme paneli var oraya tıkla .
Yukarda üstüne geldiğinde insert image yazan bölüm var ona tıkla
From URL yi seç
ilk sayfaya koymak istediğin resmin urlsini kopyala linke yapıştır.(Resimlerin Urlsi için sağa tıkla özellikleri seç ordan kopyala )
Altındaki cümledeki tiki kaldır

Canım umarım anlatabilmişimdir . Ben bu işlem basamaklarını uyguladım resimleri ilk sayfaya aldım ama boyutları çok büyük oldu bende o yüzden tamamen yeni bi başlık açıp sıfırdan yükledim :)

Canım ben eski başlığımdan tamamen farklı bi başlık açtım ..
Sen aynı başlıkta İlk sayfada toplamak istiyorsan
ilk mesajın altında düzenleme paneli var oraya tıkla .
Yukarda üstüne geldiğinde insert image yazan bölüm var ona tıkla
From URL yi seç
ilk sayfaya koymak istediğin resmin urlsini kopyala linke yapıştır.(Resimlerin Urlsi için sağa tıkla özellikleri seç ordan kopyala )
Altındaki cümledeki tiki kaldır

Canım umarım anlatabilmişimdir . Ben bu işlem basamaklarını uyguladım resimleri ilk sayfaya aldım ama boyutları çok büyük oldu bende o yüzden tamamen yeni bi başlık açıp sıfırdan yükledim :)

Tatlım çok sağol bende uğraşırken birşeyler yaptım ama şimdide eklenti halinde görünüyor. Tekrar tarif ettiğin gibi yapmaya çalışacağım.Yardımınnn için çokkkkk teşekkürler:3:

bugün aldığım cam mısır servisinin resmini bulamadım :) çok lazım bişey değil ama çok cici :) gösteremiyorummm :(

kızlar çok kararsız kaldım hangisini alsam diye .. Çay seti almıyım diyorum misafir yemek takımım çok sade zaten ona katlı kurabiyelik ve kek standı eklersem kendimce bi takım yapmış olurum bidaha ne gerek var .. Çay fincanlarını da sevmem zaten ..
Kahvaltı takımı için kaya maya (porland) düşünüyorum acaba ondan 6 kişilk mi yapsam yoksa 2 kişilik yapıp misafir için farklı bi set mi alsam ?

son aldıklarımmmm :) $272045.webp$280914.webp

Back
X