düzenlenmiş haliyle "pınar'ın çeyizi"

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
battaniyeler güzel duruyo ama acaba dokusu nasıl bilemicem, ben bu tip ürünleri netten alamıyorum nedense dokunmam lazım :) bi de yatak örtülerinde de baya indirimler varmış baktım da ..

düdüklüyle blenderı aldım :10: ama diğer küçük ev aletleri için kesinlikle dediğin gibi kampanya dönemini beklicem :47:

Hayırlı olsun canım güle güle kullan ins memnun kalırız . Battaniyeyi Mağazası'nda gördüm ince ama dokusu çok güzeldi

$634557697407356094.webp
çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel güle güle güzel günlerde kullan inşallah..yhemek takımın bernardo sanırım eklediğim yemek takımıda benim favorim,fakat benim evimdeki bundan değil...

perfecto diorm cnm süper bi çeyiz olmus..hisar çeyizlerini çok seviorm nedense..güle güle kullan 'düzenlenmiş haliyle';)

kızlaaaar mobilyalarımı aldımmmmm :) çok güzeller çok içime sindi darısı sizlere inş :)

$tv ünitesi.webp
$main.webp
koltuklarım bunlar ama krem rengi
$oturma grubu.webp

$yemek odası.webp

Son düzenleme:
mobilyalarımla birlikte aldığım iki yeni nevresim takımım :)
$nevresim.webp$nvrsm.webp

bunları alıp kampanya limitini geçtik ve çamaşır makinası hediye oldu :)

moilyaların sade ve şık.. güle güle kullan :16: nerden aldın tatlım , kampanya falan ?

moilyaların sade ve şık.. güle güle kullan :16: nerden aldın tatlım , kampanya falan ?

teşekkür ederiiiim çok şatafat sevmiyorum sade ve şık olsun istemiştim yorumuna çok sevindim :) yataş enza mobilya 7500 /10000 arası çamaşır makinesi veriyolardı . tv ünitesi,sehpalar ve yatağımızı da alınca zaten geçmiştik süpriz oldu bize :)
kademe kademe farklı hediyeler var sitesinden bakarsın cnm yanlış bilgi vermiyim

tatlm çok güzellermiş güle güle kullanın..ayy sen yakında mı evleniceksn yoksa böyle büyük esyalr görünce hemen o hisse kapılıorm:9:

çok teşekkür ederim nilcimmm :) düğünüm 13 temmuzda senin ?

kızlaaaar mobilyalarımı aldımmmmm :) çok güzeller çok içime sindi darısı sizlere inş :)

Eki Görüntüle 360886
Eki Görüntüle 360887
koltuklarım bunlar ama krem rengi
Eki Görüntüle 360888

Eki Görüntüle 360889

canımmm zevklerimiz aynı sende benim gibi sade ve şık şeyler seviyorsun:16:

bizde bu hafta sonu aynı mobilyaları seçtik henüz almadık ben köşe takımı, tek kişilik yatak+baza, çift kişilik yatağı da ekletince 14 000 lira civarı bişey dedi pazarlıkla 12000 civarı oluyo artı tv hediyesiyle gerçi televizyon aldık ama olsun fazla mal göz çıkartmaz :8:

hazır aklıma gelmişken yatak odanı alamdın mı :44:

köşe takımları da çoook güzeller ama biz salon oturma odası yapmıcaz diye tercih etmedik .. Hayırlı olsun canımm güle güle kullan :) yatak odasını nişanlım 2 sene önce kendi evine almış tepeden . Kirada olucağımız için onu kullanalım dedik bi kaç yıl içinde nasipse ev almayı düşünüyoruz :)

canım çeyizini daha yeni görüyorum hepisini çok beğendim herşeyn bitmiş sayılır beyaz eşyalar oda takımları kocaman maşallah :nazar:

hisar ile ilgili yazdıklarına sağol canım hem topikimden hemde özel msj yoluyola sana sorularım oldu :)))))))))

Back
X