Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
battaniyeler güzel duruyo ama acaba dokusu nasıl bilemicem, ben bu tip ürünleri netten alamıyorum nedense dokunmam lazım :) bi de yatak örtülerinde de baya indirimler varmış baktım da ..
düdüklüyle blenderı aldımama diğer küçük ev aletleri için kesinlikle dediğin gibi kampanya dönemini beklicem
![]()
çok hoşlar iyi günlerde kullnırsın inşallah![]()
perfecto diorm cnm süper bi çeyiz olmus..hisar çeyizlerini çok seviorm nedense..güle güle kullan 'düzenlenmiş haliyle'![]()
Eki Görüntüle 360814
çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel güle güle güzel günlerde kullan inşallah..yhemek takımın bernardo sanırım eklediğim yemek takımıda benim favorim,fakat benim evimdeki bundan değil...
nilcim mobilyalarımı aldım haftasonu ekledim resimlerini :):)
moilyaların sade ve şık.. güle güle kullannerden aldın tatlım , kampanya falan ?
tatlm çok güzellermiş güle güle kullanın..ayy sen yakında mı evleniceksn yoksa böyle büyük esyalr görünce hemen o hisse kapılıorm![]()
kızlaaaar mobilyalarımı aldımmmmm :) çok güzeller çok içime sindi darısı sizlere inş :)
Eki Görüntüle 360886
Eki Görüntüle 360887
koltuklarım bunlar ama krem rengi
Eki Görüntüle 360888
Eki Görüntüle 360889
hazır aklıma gelmişken yatak odanı alamdın mı :44: