Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çok güzeller
güle güle kullanın tatlım..
tencerelerinden bendede var teflonlardan![]()
bu arada bende düdüklü alıcam tefalden, sen bu modelin nesini beğendin , birkaç farklı model var çünkü![]()
teşekkür ederim , sende güle güle kullan çeyizini :) düdüklünün bunun bi üst modeli daha var ama onun kulplarının katlanma şansı yoktu ve kırılabilir gibi geldi bana . Onun haricinde en son çıkan buydu . üstteki saatini çıkarıp yanına alabiliyosun unuturm dersen .. kulpları katlanıyo dış görünüşü çok güzel .. Bunlar cazip geldi :)
sağol :)
peki son sorum kaça aldın bende bugün alıcamda ..
Mutluluklar dilerim. Kırmızı ve siyah renk kaşıklı kupalara bayıldım
Eki Görüntüle 359866
kızlar battaniye konusunda kararsızım henüz hiç almadım .. Linenste bu battaniyelerden var %50indirimle 75 tl sizce nasılyatak örtüsü gibi de kullanırım dedim ?
nete giremedim , bugün alıcam yazmışsın sanırım geç kaldım yardımcı olamaıcamben aldığımda etiket fiyatı 419 du ama tüm küçük ev aletlerimi ordan almıştım toplu bi indirim yapmışlardı ve 500'ü geçene 80 liralık hediye çeki veriyolardı . ütü , düdüklü tencere , blender seti , su ısıtıcı, ekmek kızartma , tost makinesi , elektrikli türk kahvesi hepsini 1120 ye almıştım taksitle .. Bence anneler gününü bekleyebilirsin kampanya yaparlar kesin ..