düzenlenmiş haliyle "pınar'ın çeyizi"

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Waes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
659
21
68
..........................................................

Son düzenleme:
Hepsi çok güzeller :16:

güle güle kullanın tatlım..

tencerelerinden bendede var teflonlardan :52:

bu arada bende düdüklü alıcam tefalden, sen bu modelin nesini beğendin , birkaç farklı model var çünkü :54:

aldılarının hepsi güzel ve kaliteli çok beğendim. misafir yemek takınmında çok şık güzel günlerde kullanırsın inş:)

çok güzel çeyizlerin maşallah :) Rabbim ağız tadınızla kullanmanızı nasip etsin :)

Hepsi çok güzeller :16:

güle güle kullanın tatlım..

tencerelerinden bendede var teflonlardan :52:

bu arada bende düdüklü alıcam tefalden, sen bu modelin nesini beğendin , birkaç farklı model var çünkü :54:

teşekkür ederim , sende güle güle kullan çeyizini :) düdüklünün bunun bi üst modeli daha var ama onun kulplarının katlanma şansı yoktu ve kırılabilir gibi geldi bana . Onun haricinde en son çıkan buydu . üstteki saatini çıkarıp yanına alabiliyosun unuturm dersen .. kulpları katlanıyo dış görünüşü çok güzel .. Bunlar cazip geldi :)

suhos , pakize , aysegül34 ,sule34,escag,balkabaa,bestdream :) hepinize çok teşekkür ederim burdaki çeyiz sayfalarından sizlerden çok güzel fikirler edindim , heycanlıyım ve yalnız olmadığımı farkettim :) hepimiz için çok hayırlı ve uğurlu olur aldıklarımız inşallah :) tekrar teşekkür ederimmm

Eksiklerim var fikirlerinize açığım kendinize iyi bakın

teşekkür ederim , sende güle güle kullan çeyizini :) düdüklünün bunun bi üst modeli daha var ama onun kulplarının katlanma şansı yoktu ve kırılabilir gibi geldi bana . Onun haricinde en son çıkan buydu . üstteki saatini çıkarıp yanına alabiliyosun unuturm dersen .. kulpları katlanıyo dış görünüşü çok güzel .. Bunlar cazip geldi :)

sağol :)

peki son sorum kaça aldın bende bugün alıcamda ..

Çok güzell maşallahh güle güle kullanınn inşallaaahh :16:

sağol :)

peki son sorum kaça aldın bende bugün alıcamda ..

nete giremedim , bugün alıcam yazmışsın sanırım geç kaldım yardımcı olamaıcam :( ben aldığımda etiket fiyatı 419 du ama tüm küçük ev aletlerimi ordan almıştım toplu bi indirim yapmışlardı ve 500'ü geçene 80 liralık hediye çeki veriyolardı . ütü , düdüklü tencere , blender seti , su ısıtıcı, ekmek kızartma , tost makinesi , elektrikli türk kahvesi hepsini 1120 ye almıştım taksitle .. Bence anneler gününü bekleyebilirsin kampanya yaparlar kesin ..

somberness , hazelnaz ve dayıoğlu çok teşekkür ederimmm :)

$20110906131610260.webp

kızlar battaniye konusunda kararsızım henüz hiç almadım .. Linenste bu battaniyelerden var %50indirimle 75 tl sizce nasılyatak örtüsü gibi de kullanırım dedim ?

Mutluluklar dilerim. Kırmızı ve siyah renk kaşıklı kupalara bayıldım

bernardodan almıştım canım nette hala satışı var sanırım ama mağazada göremedim .. Renkleri yeşil kırmızı aslında :) yılbaşı için çıkarmışlar

Eki Görüntüle 359866

kızlar battaniye konusunda kararsızım henüz hiç almadım .. Linenste bu battaniyelerden var %50indirimle 75 tl sizce nasılyatak örtüsü gibi de kullanırım dedim ?

battaniyeler güzel duruyo ama acaba dokusu nasıl bilemicem, ben bu tip ürünleri netten alamıyorum nedense dokunmam lazım :) bi de yatak örtülerinde de baya indirimler varmış baktım da ..

nete giremedim , bugün alıcam yazmışsın sanırım geç kaldım yardımcı olamaıcam :( ben aldığımda etiket fiyatı 419 du ama tüm küçük ev aletlerimi ordan almıştım toplu bi indirim yapmışlardı ve 500'ü geçene 80 liralık hediye çeki veriyolardı . ütü , düdüklü tencere , blender seti , su ısıtıcı, ekmek kızartma , tost makinesi , elektrikli türk kahvesi hepsini 1120 ye almıştım taksitle .. Bence anneler gününü bekleyebilirsin kampanya yaparlar kesin ..

düdüklüyle blenderı aldım :10: ama diğer küçük ev aletleri için kesinlikle dediğin gibi kampanya dönemini beklicem :47:

Back
X